polecam!!!!! (1) zgadzam się z tobą jestem studentem i często tam bywam mają naprawdę dobre... karol super flauta!!!!!!polecam (1) nie wiem gdzie wy wszyscy byliscie ale napewno nie we flaucie!!!!!!!obsluga... andrzej najgorsza obsługa z jaką kiedykolwiek się spotkałam (1) Byłam w miarę stałym klientem Flauty ze względu na dosyć konkurencyjne ceny,... Katarzyna
najgorsza obsługa z jaką się kiedykolwiek spotkałam (1) Byłam w miarę stałym klientem Flauty ze względu na dosyć konkurencyjne ceny,... Katarzyna Beznadzieja! (1) Długi czas oczekiwania kelnerki, aby złożyć zamówienie, a na zamówienie... M. Fatalne jedzenie,słaba obsługa (1) Krótko i na temat - jedzenie fatalne, czas oczekiwania ponad 30 minut. Piwko... Wojowski Nie warto (1) Ceny niewspółmiernie wysokie w stosunku do jakości swiadczonych usług .Nie... Tomi OBSŁUGA. (1) Witam Wypowiedz skierowana do Pani pracującej we Flaucie od 2,5roku.... gość Piwo butelkowe (1) Nie rozumiem dlaczego nie moge prosić w TYM pubie piwa w butelce! Tzn prosić... Adasko Staff z Flauty :) (1) Ja osobiście pracuje we Flaucie już 2,5 roku :) i moge się wypowiedzieć na... Karolina Najlepsze jedzonko w Gdyni (1) Witam wszystkich, we Flaucie stołowałem się przez cały 5-cio dniowy pobyt w... buczers Głucha obsługa (1) Bardzo się w dniu wczorajszym zraziłem do lokalu, który każe się nazywać... dareus