Warto odwiedzić! (1) Miła obsługa, przepyszne jedzenie. Polecam!!! Sylka słabo (1) Obsługa bardzo słaba. Oczekiwanie na kelnera długie. Prośba o zmianę... Ewelina OBSŁUGA tak wiele zmienia (1) będąc w Gdyni przyjazdem postanowiliśmy z chłopakiem wybrać się na pizze,... Marta
Wreszcie w tym nadmorskim szale NORMALNE miejsce (1) Flauta to nie jest miejsce, w którym dostaniecie szybko jeść, jeśli więc... Ewa Opinia niestety na minus (1) Do niedawna jedno z moich ulubionych miejsc teraz niestety pora przenieść się... Trójmiejszczanka Tragedia! (2) 15 minut czekania na karty... po czym nie miła obsługa i w końcu złożenie... L. Przykre... (2) Jeszcze dwa lata temu jadlam tam swietna pizze... dzis sie... Klaudia Obsluga mega slaba (1) Witam Jedzenie ok obsluga mega słaba w czasie naszej wizyty trwajacej ok 1h... Artur Najgorszy Schabowy w Moim Życiu (1) Nigdy Więcej nie wejdę do tej knajpy bardzo miła pani kelnerka (ta z... abcd 1989 Masakra. (1) Gumy do żucia wszędzie. Zapach frytury zimne potrawy. Sos podany z kurczakiem... Lubiący dobre jedzenie. lipa (1) Byłam na obiedzie z rodzina z zagranicy na rybce .i już tam nigdy więcej.ryba... lusi Porazka (1) Obsługa fatalna, kelnerki Sa tam za kare, pala sobie przy drzwiach... mima Bardzo słabo (1) Dzisiejszy obiad - porażka. Na cały lokal tylko jedna przyjmująca zamówienia... Kamil REWELACJA (1) Byliśmy całą rodziną w niedzielę. Najpierw wrażenie robi wystrój, a jedzenie... Gdańszczanka Lipa (1) Wygazowane piwo jako "promocja" , zimna pizza z tanim stwardnialym serem,... A i k flauta - porażka i dno!!! (2) co za knajpa - dno totalne! przed konsumpcją upewniłam się u kelnerki czy... marta marność nad marnościami! (1) wszystko podnieśli do góry, tylko nie jakości swojej obsługi! na kelnerki... Karol DNO (1) Obsługa fatalna, jedzenie które zamowlismy było okropne. Kelnerki jak by... Piotrek najlepiej (1) Ja też nie wiem gdzie Ci wszyscy ludzie chodzą nie raz bywałem we flaucie i... tomasz Nie narzekam! (1) A ja jakoś nie narzekam ile razy bym nie była,to smaczne jedzenie,a zwłaszcza... Stała klientka Magda G.;)