Karczma Kaszubi i Górale

Restauracje

Rumia, Sobieskiego 108/6

brud (2) bylem z rodzinka dwa dni temu.nie zdazylismy zlozyc zamowienia,w oczekiwaniu... cheef cook Wspaniała zabawa (1) Mieilśmy przyjemnośc gościć w Karczmie w jednym z najważniejszych dni w... nowożeńcy ++++++++ (1) w koncu po staremu. do karczmy staram sie regularnie zagladac i w koncu po... xxxx
Obsługa (2) Niestety jedyne co można zarzucić temu lokalowi, a dokładniej ludziom tam... Bartek nie dane nam było spróbować.... (1) Do Zochliny przyjechałem ok. 17.15. Zająłem stolik na środku. Nie było tłoku... Michał Dla obsługi do kierownictwa (1) Tragedia... 20 minut oczekiwania na przyjecie zamowienia,...same sobie... Zniesmaczona sylwester 2007/2008 (1) Naprawdę polecam. Było super! Fajna muzyka jedzenie i wszystko. Gosia Bardzo miła atmosfera !!! (1) W zeszłym roku przychodziłam tam co sobotę potańczyć, grało dwóch przemiłych... Violetta rewekacja (1) goscililismy sie w restauracji zochlina i jestesmy pod zachwytem pieknej... gerard z rodzina net - opinia (1) w karczmie zmienił sie własciciel wiec nie bedzie niespodzianek typu pijaństw... net