Najlepsza kawiarnia (1) Caffe Anioł to zdecydowanie najlepsza kawiarnia w Trójmieście. Panuje tam... Kuba W biegu i na miejscu (1) Nie zgodzę się z opinią, że tylko kawa na wynos, ostatnio spotkałam się tam z... Kaśka Miły zakątek (1) Miła obsługa i ciekawy klimat. Szczególnie polecam 2 stoliki w "piwnicy"... gdynianka
POLECAM ! POLECAM! POLECAM! (1) Świetne miejsce ,wspaniała atmosfera , profesjonalna obsługa ,super wystrój ,... Monika Warszawa Warto odwiedzić (1) Klub ogólnie bardzo fajny, ciekawy wystrój wnętrza, nowocześnie i... maciej 100% dobrej zabawy (1) Myślałem, że takie imprezy to tylko w sezonie, a tu miłe zaskoczenie. Sobota... Bolek Bardzo mile spędzony czas (1) Polecam kawę (moim zdanie najsmaczniejsza kawa z 3mieście) i desery... Piotrek To jest jakaś masakra !!! (2) Witam, chciałabym zaznaczyć na początku ,że jestem częstym gościem w... Marysia kiepsko... (2) Po ostatniej mojej wizycie, obsługa bardzo się popsuła. Kelnerki w ogóle nie... Jacek K. obsługa żenująca - tylko się nasiedziałam (2) W dobie konkurencji Cafe Ferber widać ma to gdzieś. Po podaniu nam menu... kika Nie pijcie tu KAWY !!! (2) Kilkakrotnie korzystałem już z tej kawiarni, zarówno w Gdański jak i Sopocie.... Test FAJNE KNAJPKA (1) CIEKAWE MIEJSCE O CIEPŁYM WNĘTRZU Z NOWATORSKIMI ROZWIĄZANIAMI I WPADAJĄCĄ W... AGNIESZKA Polecam!!! (1) Bardzo fajna kawiarnia, swietnie polozona-z widokiem na Motlawe, pyszna... Magda piwo ze smakiem (1) jesli lubisz piwo, ale piwo a nie " ty.... nasze najlepsze" to to jest to... anol revelka (1) Lokal super, dużo osób nie pomieści ale to i lepiej, bo można liczyć na... Grzegorz Palarnia a nie kawiarnia (1) Całkiem miłe miejsce, ale po pół godzinie nie wytrzymaliśmy i po prostu nas... zigZag testowa (1) testowa opinia Katarzyna bardzo przyjemne miejsce (1) Oryginalne wnętrze, bo wystrój to głównie obrazy i rzeźby zamiast plakatów i... Sopocianin Polecamy ! (1) Bardzo polecamy ten lokal – przede wszystkim wyśmienita kawa i miła... Joanna i Jakub Gorąco polecam !!! (1) Jestem stałą klientka niemal od poczatku. Wspaniałe miejsce. Polecam to... Joanna