Duży pozytyw!!!! (1) Po drugiej wizycie w kawusi mogę z czystym sercem polecić ten lokal każdemu.... Jolanta wow (1) właśnie takie miejsa są rewelacyjne. zatrzymanie w czasie. :) po spacerze po... Agnieszka Za wolno (1) Niezwykle i pysznie jak zawsze, ale jak można żałować na więcej obsługi, przy... Robert
zadowolony klient (1) bardzo polecam ten lokal - suuuuuuuper kawa i miła atmosfera ... a jakie... zadowolony klient PIkawa (1) C5G :) zonk Marta - opinia (1) zastanawiałam się długo co napisać o Indygo... super wystrój (fotografie... Marta Stylowo i z klasą (2) Arbat Cafe to niezwykle przytulna oliwska kawarnia. Profesjonalnie parzona... Michał Tylko jak nie jesteś głodny!!!! (2) Dzisiaj zamówienie złożyłam sama, bo kelnerka nie podchodziła. Na realizację... gaja1954 Kasia - opinia (1) Uwielbiam Costa Coffee, pracowalam w Coscie w Anglii i po powrocie do Polski... Kasia Polecam (1) Podają tu jedne z najlepszych kaw w Trójmieście. Ponadto bardzo podoba mi się... gos NAJMNIEJSZE GAŁKI NA SWIECIE (1) Takiej lodziarni jeszcze w zyciu nie spotkałem to co dostałem za 2zł to... Rafal Super, gdyby nie pan w dresie!! (2) Pochodzę z południa Polski i przyjechałem do Gdyni odpocząć. Zwiedzając... Bartek Kawiarenka dla zakochanych i nie tylko... . (1) Wspaniałe miejsce dla tych, którzy w młodości przeżyli swoją pierwszą Miłość,... Andre Krzysztof - opinia (1) Kawiarnia super. Wystrój naprawdę ekstra. Niestety obsługa.. do bani. Nie... Krzysztof Najlepsze miejsce w Trojmiescie! (1) Podczas prawie 2 tygodniowego pobytu w Trojmiescie nie bylam zauroczona... Ewelina Chwila zatracenia!!! (1) Z całego serca zachęcam do odwiedzenia tego miejsca. Pewnie życia mi nie... Ania bardzo fajna knajpka (1) knajpka z klimatem i przemiłą obsługą. w miejscu gdzie nie kręcą się... studentka za krótko otwarte (1) Jestem częstym klientem tej kawiarni od początku jej istnienia. Szkoda... Aga Super rybka :) (1) Polecam rybki w zestawach i pierś z kurczaka z pesto. Wiele knajpek... Misia kawiarenka godna polecenia (1) Miła sympatyczna obsługa,kameralna atmosfera ,bardzo dobra kuchnia zwłaszcza... Jarek