dym papierosów (3) Cóż z tego, że szarlotka była smaczna, torcik bezowy też, herbatka pyszna,... MK ? (1) wystój świetny, menu ok, obsługa rowniez - dalczego czynne tylko do 21 i to w... xyz Rewelacja (1) Spędziłem tam trochę czasu poszukując wyszukanego prezentu... pan który mnie... Mikel
Cudnie!! (1) Świetna obsługa o jaką niestety rzadko w Gdyni! fajny wystrój jedyne co m... Ilona Moje ulubione miejsce (1) Wystrój wspaniały. Wspaniała czarna kawa, pyszne desery. Spokojna,... lukdar Cudowne miejsce :-) (1) Uwielbiam "Cynamon" za wspaniałe kawy, pyszne ciastka, wyjątkowe dania,... "Cynamonowy czajniczek" Perełka (1) Klimatyczne miejsce, niezatłoczone, wręcz puste - dania wyśmienite, duże,... Macias SKANDALICZNA OBSŁUGA!!!! (1) Możliwe, że i wspaniałe ciasta, ale dzięki "uprzejmej i profesjonalnej"... Kasia Super! (1) Wspaniałe miejsce na spotkanie dla każdego. Niby w centrum miasta, ale już... mibemima rewelacja :) (1) super obsługa i dobre rzeczy, mniam... kawusia przy barze i jakieś ciacho,... Oni wiedzą kto ;P jestem na tak (1) podobał mi się spokój jaki tam panuje. wchodzisz jakby do innego świata, w... Agnieszka Balsam i tyle :) (1) Odkryłlam balsam w zeszłym roku i od roku uważam, że jest to najbardziej... kalare Ziomal - opinia (1) Magiczne miejsce Bardzo przytulne,klimatyczne miejsce. Wystrój wspaniały,... Ziomal ARBATOWE KLIMATY (2) Pierwszy raz byłem w Arbacie w zimie, podczas dużej śnieżycy. Wirujące płatki... G. D. arbat cafe... (2) niezwykle przytulne miejsce, jak najbardziej adekwatna nazwa:) zaraz po... Lena Zmiany? (1) Musze przyznać, że lubiłem ten lokal. Również i mi nie bardzo podoba się... Adam Kiedyś to był prawdziwy smak czekolady. Od kiedy Wedla kupił Cadbury (2) wszystko się popsuło. Chodzę tam tylko z sentymentu i jedynie na kawe.... Izka REWELACJA (1) Doskonały lokal, przemiłe kelnerki, o smaku czekolady nawet nie wspomnę -... Amelia NAPRAWDĘ WYSOKA JAKOŚĆ (1) Pani kulturalna i pomocna pomimo późnej godziny blisko zamknięcia lokalu,... Ela BUONO!!! (1) Niepozorna, urokliwa lodziarnia blisko Monte Cassino, ale schowana w wąskiej... nadia