Szukam człowieka, który robi tarte z ricotta ! (1) Witam. Jadłem tarte z ricotta. NIEBO W GĘBIE. Muszę się tego nauczyć... zinger Naprawde Fajnie! (1) Witam ogolnie chcialem napisac ze lokal jest spoko.W dzien mozna przyjsc na... Marek :) (1) mniamii Gosik
poezja (1) Będac w sopocie na wakacjach odwiedziłem dom czekolady. Miłe zaskoczenie,... radecki cuda świata (1) Różne wyroby czekoladowe jadłam,ale takie jakie zjadłam w domu czekolady w... krystyna lech Porażka (1) Razem z żoną postanowiliśmy zajść sobie na czekoladę - no bo wiadomo Wedel -... wittmann79 te lody są boskie!!! (1) i bez żadnych sztucznych dodatków, tylko z ekologicznych produktów! Giuseppe... Przemek klimatyczne miejsce (1) fantastyczne miejsce , doskonała kawa i herbata. Urokliwy wystrój i bardzo... Mycha clabe restauracja dla koneserów (1) Polecam serdecznie ten lokal wszystkim ceniącym dobre jedzenie,ja jako... Zibi Kiedy sie sko ńczy remont??? (1) Pomocy kończcie remont bo smutno bez mojego ulubionego lokalu. Lukasz Krzysiowa- cudo! (1) klimatyczne miejsce, ukryte, ale jednak przez niektórych zauwazone... odkrywca Miejsce marzeń (1) Obsługa mile wita klienta przy wejściu, żegna w chwili wyjścia, potrafi... adamo bardzo miło (1) Byliśmy po raz pierwszy ale nawet sie podobalo.Obsluga miła, kuchnia... Artur Richie - opinia (1) Polecam kuchnie i...kelnerki. Richie 100% polecamy (1) w Starduście zaczeliśmy jeść maj/czerwiec br. Jedzenie jest na prawde... Karolina i Bartek polecam! (1) znakomita obsluga, wysmienite menu, swietny klimat i widok na Monciaka. me Ciekawe wieczory z muzyką i sztuką (2) Spędziłam niezapomniany wieczór w Cafe del Arte słuchając muzyki... Aleks Lewicka przeciętnie. (2) Wystrój przeciętny ale to tam nic. Wchodząc do "restauracji" liczyłam na... Wszędobylska Rewelacja !! (1) Bardzo dobre jedzonko. Pani kelnerka sympatyczna i bardzo miła! aż miło sie... smakosz !! Super jedzonko! (3) Jeśli chcecie zjeść coś mega dobrego, przyprawionego ze smakiem,... Krzysiek S.