Kawiarnia? (1) Kawiarnia ogólnie jest ładnie zrobiona,chociaż przydałoby się więcej... Klient na pewno jednorazowy ... (2) Po tylu dobrych komentarzach spodziewałam się czegoś lepszego... Może i jest... ania Misie przepysie (1) Zdecydowanie polecam wszystki, pyszne herbatki i koktajle ze swiezych... Sąsiadka
M.Poleski - opinia (1) Rozmowa z obsługującą Panią X: - Czy jest coś do jedzenia? - Orzeszki,... M.Poleski DOTYCZY KAWIARNI "i COFFEE" W SOPOCIE. (2) DOTYCHCZAS BYŁEM STAŁYM KLIENTEM KAWIARNI NA "WITAWIE" GDZIE KAWIARNIA I JEJ... KRZYSZTOF KOZŁOWSKI ;) (1) Wspaniałe miejsce z super ludźmi. Byłam z rodziną która mnie odwiedziła na... Maaadzia fajne miejsce (1) bardzo podoba mi się ten lokal- fajny klimat, wpadam jak mam czas, bardzo... arek Bardzo fajne i przytulne miejsce :)) (1) Byłem wczoraj z piękną o niezwykłym sercu kobietą. O takich kobietach mówi... solid klimatyczna kawiarnia (1) Wspaniałe miejsce, wspaniała obsługa, wspaniałe kawy i herbaty... Gdynianka Mój nr 2 - zaraz po Szafie (1) Kamienicę odwiedziłem dobrych parę razy, i z pewnością powrócę tam nie raz.... S Stefan - opinia (1) Jestem zafascynowany kawiarnią pod każdym względem. Podoba mi się obsługa,... Stefan Oceniam pozytywnie (1) Polecam wszystkim to przytulne i spokojne miejsce. Idealne do spotkania przy... arecky pozytywna (1) Bardzo dobry asortyment, wysoka jakość, różnorodność towaru i miło spędzony... Krystyna Kolasińska Klienci CHI (1) Jestem stałą klientka CHI Gdynia i mam parę zastrzeżen nie do pracowników ile... JMK Agnieszka - opinia (1) cafe z domieszką charakteru klubowego. fajny wystrój, muzyka i ciekawe menu.... Agnieszka ninja - opinia (2) Jedzenie dobre, w miarę czysto ale obsługa koszmarna. Latem zaprosiłam do... ninja Paulina - opinia (1) Jestem klientką, którą w La Casie można spotkać tak raz w tygodniu na kawie,... Paulina NIE MIŁA OBSŁUGA (1) W Sopocie w I COFFEE byłam pierwszy raz i ostatni. Spotkałam się tam z bardzo... Klient Gorąco polecam. (1) Mój pobyt w Julka Cafe przebiegał w bardzo pogodnej atmosferze stworzonej... Krzyś Kawiarnia czy agencja towarzyska? (1) W niedzielne popołudnie wybrałem sie z dziewczyną z okazji Dnia Kobiet na... G.Woźniak