Naprawdę warto sprawdź sam!!! (1) Idealne miejsce na spotkanie we dwoje. Przyjemna muzyka i b. miła obsługa.... Tomasz Burcon Świetne miejsce i świetna obsługa! (1) Wielokrotnie odzwiedzałam i wciąż odwiedzam to miejsce i nie rozumiem opini... Dana gustownie i klimatycznie (1) Często odwiedzam to miejsce dlatego jako stały bywalec chciałem wyrazić i... ryszardm
Ola - opinia (1) mieszkam niedaleko, a mimo to z przyjemnością wpadam tu na kawkę a moje... Ola Genijalny lokal na spotkanie we dwoje (1) Jestem bardzo zadowolona, że mamy w OLIWIE taki lokal!Cichy kącik w rogu, to... mimi Prawie jak stała klientka (1) Chciałabym też wyrazić swoja opinię. Poniższe dwie wydają mi się bardzo... Iwo :) (1) polecam!!! bardzo przyjemny wystrój i przepyszna gorąca czekolada:) zwłaszcza... Ashley :) (1) Kawiarnia naprawde godna polecenia :) Pyszna kawa latte i czekolady (duzy... E SUPER (1) Byłam, jadłam, piłam i czułam się jak w niebie! Słodkości mmmm... ciężko... agnieszka NAJLEPSZE WALENTYNKI (1) Chcialam podziekowac, spedzilismy najlepsze walentynki we dwoje..bylo... iga hmm (1) elegancko, sztywno, brak luzu, obsługa - brak kontaktu z klientem, menue -... nn Gorąco polecam!!! (1) Wysmienita kawa i te czekoladki... pani Agnieszka zawsze wynajdzie jakies... Miłośniczka Pysznej Kawki Polecam (1) Bardzo miła obsługa, "niezły barman" ;-) wygodne sofy i fajna muzyka, a co... N. Polecam !! (1) Przyjazna atmosfera, przytulne, nowoczesne wnętrze/ POLECAM Natalia KRAINA MLEKIEM I MIODEM PŁYNĄCA ;) (1) Polecam wszystkim, starszym i młodym, na spotkania we dwoje i samotne... Katarzyna Zuźka - opinia (1) skomentuję krótko: OBSŁUGA WYJĄTKOWO NIEMIŁA, CZEKOLADA NIEDOBRA, DROGO Zuźka Lubię pić piwo w cotżc (nagroda Albrechta von Stoeckera za poprawne odczytanie skrótu) (1) Jeden z niewielu lokali w 3miescie, gdzie można napić się innego piwa,... Walenty Rokita Najlepsza kawiarnia w Trójmiescie (1) Jestem stala klientką kawiarni od bezmała 6 lat.Przychodzę tu dwa razy... stała bywalczyni miiły lokal (1) Bardzo miły lokal, szczególnie miły dla tych, którzy cenią sobie spokój ,... kujbyszew widac zmiany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) kochani cos cudnie zaskakujacego???????? nowa obsluga swietnie... orszula