za krótko otwarte (1) Jestem częstym klientem tej kawiarni od początku jej istnienia. Szkoda... Aga Super rybka :) (1) Polecam rybki w zestawach i pierś z kurczaka z pesto. Wiele knajpek... Misia kawiarenka godna polecenia (1) Miła sympatyczna obsługa,kameralna atmosfera ,bardzo dobra kuchnia zwłaszcza... Jarek
Robert - opinia (1) Bylismy, Wypilismy i napiwek zostawilismy :) Obsluga swietna, dobre piwko... Robert Genialnie! (1) Świetne miejsce, przemiło i klimatycznie o każdej porze dnia :) Obsługa... Indra Miła atmosfera, ZDECYDOWANIE POLECAAAAAM !!! (1) Miła atmosfera, miła gustowna muzyka, wspaniała lokalizacja. Taka kawa... Ryszard Wszystko zależy od ludzi (1) Kawiarnia ta ma swój specyficzny klimat wystrój oraz atmosferę a kawa jest... gosc :) (1) klimatycznie, urokliwie, milo, przytulnie, muzykalnie, przepysznie no i... xxxxxxxxx Opieszała obsługa (1) Z usług tej kawiarni korzystałam dwukrotnie. Za pierwszym razem, chociaż... ewoczek Bardzi miłe miejsce (1) Witam serdecznie Zawsze kiedy odwiedzam 3miasto nie omieszkam zawitac do... Tomasza Maras suuuuuper:) (1) ..bardzo piękna kawiarenka, niesamowity wystrój:) miło, przytulna... marianna było super (1) Naprawde miłe miejsce, które można polecić. bywalec ...jest zakątek w Sopocie,... (1) który z otwartymi ramionami przyjmie każdego, kto szuka spokoju, odpoczynku... Janusz Gorgoń Wspaniała kawiarnia, ciekawa galeria i uroczy właściciele! (1) Cafe Del Arte urzeka od pierwszego wejrzenia - ciepło urządzone wnętrze,... Krzysztof Rzeźby.... (1) Kupiłem słynny Pocałunek Rodin'a dla moich znajomych na prezent ślubny i byli... Wyslij Jak zawsze palce lizać :) (1) Po wizycie w Balsam Cafe wychodzi się zadowolonym :) Naleśniczki, które... Agnieszka Wow!!! (1) Kawiarnia zachwyca! Nie będę robił reklamy. Zainteresowani mogą sprawdzić... Kamil i Rafał ... (1) Zapowiada sie nowe ciekawe miejsce w sopocie lecz jesli chodzi o imprezy... lestrange rozczarowana obsługą (1) Witam. Jestem wraz z rodzina stałym klientem tej kawiarni, a może powinnam... Iza Polecam wszystkim (1) Jestem bardzo zadowolna z wizyty w Arbat cafe:) Marta