Kawiarnia czy agencja towarzyska? (1) W niedzielne popołudnie wybrałem sie z dziewczyną z okazji Dnia Kobiet na... G.Woźniak GORĄCO POLECAM (1) Ten lokal ma niepowtarzalny klimat! Bogate menu. Przepyszne desery i sałatki.... Tweety Goraco polecam (1) Goraco polecam Skrzypek_93
:) (1) Zachodze do tej kawiarni bardzo czesto, przytulny a zarazem troche... wielbicielka Spotkanie ze znajomymi - NIE W MONICE! (1) Witam, wrocilam do gdyni po kilku latach nieobecnosci, postanowilam zebrac... Olse Wspaniałe miejsce :-) (1) Polecam...wspaniała atmosfera...najlepsza kawa i ciastka...boskie naleśniki!!!!! Zachwycona przyjemne miejsce... jutro tez sie wybieramy;) (1) przyjemne miejsce... jutro tez sie wybieramy;) Krzysztof S Gelati (1) Lody przepyszne i wybór doskonały. Miejsce jak najbardziej na spotkanie... Agnes TAK! :D (1) Szeroki wybór pyszności, bardzo smakowała mi czekolada cynamonowa:) Wystrój... Zebrowca Super kawiarnia (1) Bardzo przyjemna kawiarnia. Pyszna kawa i miła obsługa. Gdy mam ochotę na... Ewelina Zakochalam się w tym miejscu!!!! (1) Niesamowita atmosfera, przemiła obsluga- Pan - dziekuję. Uroczo wręcz... To... Zachwycona Zaściankiem Sopociank super (1) od kilku lat przychodzę tam, przychodziłem z pryjaciółmi na piwko, teraz z... Łukasz K. Faaajne (1) Najtaniej nie jest, ale kawy, koktajle i desery bardzo dobre, klimat bardzo... iks waljo - opinia (1) fajna przystan dla podladowania akumulatorkow waljo polecam (1) fajna kawiarnia, z przystepnymi cenami. wystrój kinowy, ciekawe, oryginalne... jed Gorąco polecam! (1) Witam! Nie jestem co prawda smakoszem kawy, ale herbatę wprost uwielbiam :)... maras Kami:) - opinia (1) A ja bardzo lubię tą kawiarnie.Jest tam miły klimacik,pyszne kanapki pyszna... Kami:) Polecam ! (1) Bardzo mily lokal. Duzu wybor piw niespotykanych w innych lokalach... Tomek na pewno tu powrócę ! (1) Chcesz się przenieść się w świat fascynujących smaków kawy ? To jest miejsce,... annaoch NIE POLECAM (1) Byłem, widziałem - wystrój totalnie kiczowaty, porozwieszane jakies białe... Bartek