Barbara - opinia (1) Super obsługa, przystojni bariści i bardzo miła atmosfera. Polecam gorąco. Barbara Niezbyt miła obsługa (1) Wraz z marką lokalu- powinna iść wysoka jakość obsługi, a co więcej- menu. A... zawiedziona Przepięknie (1) Nic dodać nic ująć Aanieszka K
Zenada (1) nie mila kelnera podeszla do stolika po 10 minutach, gdy zwrocono jej uwage,... ktos Bardzo miło jednak za drogo jak na moją kieszeń (1) Polecam osobą z bardziej zasobnym portfelem Kinga Krajczyńska polecam (1) idealne miejsce na spotkania ze znajomymi bądz randkę, wystrój lokalu z... lyychnis czekolada nr 1 w 3mieście :) (1) w Mikawie podają najlepszą gorącą czekoladę w najróżniejszych wariantach,... a. Spotkało mnie rozczarowanie (1) Przychodzę do Ra Bar Baru regularnie i bardzo mi się ten lokal podoba.... Błażej lokal z tradycjami (1) Cukiernia , która znaduje się tutaj od 1957 roku. Ma swoją filię przy Pomniku... Sebastian Pluszowo (1) Miło,przytulnie, chce się zatonąć w fotelu z kubkiem/szklanka w jednej a... joduna3@wp.pl pięknie (1) jedyna chyba wada, to mały metraż, zwłaszcza, że coraz więcej gości polubiło... Agnieszka przypadkowa prośba w dniu 26.12.08 (1) Serdeczne podziękowania dla "sympatycznych" pań kelnerek z dnia 26.12.08 w... Ewa Bardzo gorąco polecam "Cynamona" (1) Każdemu... Na każdą okazje... i na każdą kieszeń... Don Kamillo Wspaniałe miejsce (1) Obsługa rewelacyjna Pozdrawiam! Paweł mmmmmm (1) i like it :)))) wszystko pysznie i przepysznie :))) ja bardzo pozytywnie. (2) byłam wczoraj pierwszy raz w tym miejscu,zaskakujaco mily klimat, mozna... Aleksandra polecam (1) dziewczyny pracujące w cafe zawsze usmiechniete i sympatyczne, co obserwujac... zadowolony klient Polecam to miejsce! (1) Nastrojowe z piękną wystawą malarską. Byłam tam ze znajomymi i wszyscy... Beata Stały klien - opinia (1) Poprawa humoru następuje od razu po spojrzeniu na ogromy wybór pralinek,... Stały klien gość - opinia (1) Racja!!!Uśmiech Pani Weroniki....bezcenny;-}obsługa,jak i cała... gość