bajkowo (1) Magiczne miejsce. Trafiłam tam dzięki koleżance i zakochałam się.... imajica LA casa - najlepsza kawa w Sopocie (1) Przeczytałam poniższe recenzje na temat La Casa i dziwi mnie taki odbiór tego... Natalia ?!?!?! (1) Miejsce faktycznie nastojowe, wystrój klimatyczny i ładny. Obsługa miła, niby... olka
najlepsza kawiarnia w Sopocie (1) byłam tam wielkorotnie, miejsce użeka swoim wystrojem i atmosferą :) idealne... Maria Obługaaaaaaa! (1) F A T A L N A!!! Dobre opinie o obsłudze pszechyba tylko menagement tego... Asia mam cudowne wspomnienia z Kamienicy.. :) (1) Przychodziłam tu kiedyś z kimś bardzo dla mnie ważnym.. cóż.. ;) klimat... A. . (1) może być xxx Niepowtarzalne miejsce (1) Bardzo urokliwei orginalne miejsce Pierzchliński Włodzimierz Obsługa bardzo bardzo spoko (1) Obsługa bardzo bardzo spoko Pinessssssssssssssss Koszmarna obsługa (1) Odwiedziłem lokal 10 wrzesnia br. Obsługiwała mnie niedoświadczona kelnerka... jogi Super (1) Bywam tam od ponad roku, praktycznie raz w tygodniu. Jest to świetne miejsce... PP obsluga! (1) klimat ok, nastrojowo dla par wymarzone miejsce na romatyczne spotkania, choc... jakim Mini - opinia (1) .... Moja opinia jak najbardziej pozytywna, bardzo przyjemni własciciele,... Mini Miszelo - opinia (1) Bardzo miły, spokojny zakątek, gdzie można chwile odetchąć przy małej czarnej... Miszelo Magia (1) Czas spędzony w tej nietypowej kawiarni to podróż w czasie - powrót w lata... domino jedno ALE (1) cynamon to super kawiarenka, ale mam jedno zastrzeżenie, przemiła pani... czikita Najlepsza czekolada i nie tylko :) (1) Jestem pod wrazeniem tego miejsca. Bywam w wielu milych kawiarenkach, ale... Gosc niepowtrzalny smak czekolady (1) Mała, z oryginalnym wystrojem i przepyszną czekoladą kawiarnia. gosc super!!! (1) polecam to miejsce, ciasta wyśmienite, pralinki rewelacja(bez konserwantów,... morda SUUUPER MIEJSCE (1) Baardzo polecam Ania