miiły lokal (1) Bardzo miły lokal, szczególnie miły dla tych, którzy cenią sobie spokój ,... kujbyszew widac zmiany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) kochani cos cudnie zaskakujacego???????? nowa obsluga swietnie... orszula Nowy lepszy Cup (1) Nazwa już trochę nieadekwatna, ale poza tym jest jeszcze lepiej, niż było.... T
magiczne miejsce (1) magia klimat nastrój wyjątkowe jedzenie bajeczna kawa... Tola michał - opinia (1) Super pomysł!!!Takiego miejsca brakowało na Oksywiu...Polecam wspaniałe... michał polecam! najlepsza kawiarnia w sopocie! (1) Uwazam zascianek za najlepsza kawiarnie w sopocie. Pyszna szarlotka,... V małe jest piękne (1) super miejsce, duźo ciekawych piw- chyba ze 40, świetna atmosfera i wygląd anol :-) (1) ohoho! ale pozytywna zmiana po remoncie! uroczy wystrój, kulturalna i... stały klient ... (1) W Cafe Ferber Sopot jestem przynajmniej raz w tygodniu, takze mozna... Z Pozytywnie (1) Cup of tea jest bardzo fajnym lokalem, polecam wszystkim ktorzy chca spedzic... Jarek rozczarowanie (1) chodziliśmy regularnie z chłopakiem do rabarbaru. zawsze miło spędzaliśmy tam... cys polecam gorąco! (1) Cynamon jest jednym z nielicznych miejsc w centrum Gdyni gdzie można przyjśc... Karmelitta from Ibiza Fajnie i smacznie. Szkoda tylo, że lokal nie zajduje się gdzieś na starówce zamiast w centrum handlowym. (1) Miło zaskoczyły mnie również ceny. Michał :)wow! (1) ostatnio miałam okazję rozpocząc imprezowanie urodzinowej mojej koleżanki... Kate granda z cennikiem (1) Skandal, żeby cena w karcie różniła się od ceny na rachunku!!! Wyjaśnienie... Wioletta ogromny pozytyw (1) Byłam dziś w Balsam cafe, wyszłam bardzo zadowolona. Smaczne jedzenie i... patriciakitten Piękna kamienica z rysą (1) W mroźny styczniowy pod-wieczór wybrałam się do Cafe Kamienica z dawno nie... e-Lena Zadowoleni:))) (1) Witam,bylam w tym lokalu po raz pierwszy i jest naprawde pozytywnie... P brak słów (1) Bardzo nieprzyjemna obsługa, ponadto pracuje tam pani, która ma minę wiecznie... Anna Kozłowska Nati - opinia (1) Torty-pierwsza klasa...ambrozja....niebo w gebie:Djeżeli chodzi o... Nati