Super (1) Byłam tam z moim facetem :) Byliśmy pod wielkim wrazeniem :) cichutko ,... Misia A noga moja więcej tam nie postanie (1) jakiś czas temu usłyszałam o kawiarni cafe kamienica, nazwa brzmiała... maragat masakra (1) Dlaczego masakra?Odnosi się to do obsługi,widać że brak tam kierownictwa albo... bardzo źle potraktowana
beznadziejna obsługa (1) Panie kelnerki w tym lokalu chodzą nie przytomne.Nie pamiętają złożonego... sopocianka ogólnie ok (1) Fatycznie ma to byc lokal z kawą na wynos... wnetrze raczej nieprzyjazne do... Malwish Klijent - opinia (1) Chciałem wyrazić ubolewanie na temat tych osób,które tak błędnie wyrażają się... Klijent ekstra (1) bardzo fajne, tylko ze te ceeny.. ale i tak jak na caffeterię tanio :) axel Lennn - opinia (1) Bajeczne czekoladki , miła obsługa, magiczny wystrój i do tego na każdym... Lennn Aby więcej takich Miejsc. Polecam! (1) ### Odwiedziłam Ferbera z przyjaciółmi w sobotni wieczór i jestem pod... Katarzyna krewet - opinia (1) lokal klimatyczny, super koncerty i bardzo sympatyczna obsługa krewet CHCESZ SIE POCZUĆ JAK W DOMU? (1) miejsce godne polecenia. kameralna atmosfera. w tle przyjemna muzyka: frank... AGNIESZKA PIECHOTA Eraser - opinia (1) Witam. W święto, po południu wybraliśmy się ze znajomymi do Sopotu. Akurat... Eraser Polecam. (1) Korzystam ze Stardusta bardzo często. Jedzenie jak na ten pulap cenowy jest... Aleksander Mach dorobkiewicze (1) Nie mogę się zgodzić z poprzednimi jakże nietrafnymi opiniami związanymi z... polonista LaCasa (1) Witam! jestem zaskoczony przeczytanymi opiniami, bywam w tym lokalu dość... Marek Kłamstwo (1) Nie wiem czy tym wszystkim klientom, mającym zastrzezenia do Pani Weroniki... Justyna nieporozumienie (1) Nie rozumiem tych wszystkich krytycznych opinii poniżej. Nie rozumiem również... zawszezadowolona Przytulnie i przyjemnie (1) Miejsce jest urocze, spokojne, doskonałe na spotkania w małym gronie bliskich... Gość przytulne miejsce (1) obsluga w ... gajerku, na dodatek Pan sympatyczny ;) wystrój - troche... kiwi niemiła kelnerka (1) Zgadzam się z opinią pana .Odwiedziłam kawiarnie latem ze znajomymi i... kociak