Zdecydowałam się na wystawienie opini ponieważ widzę pozytywy na które ten lokal nie zasługuje! (1) Zdecydowanie nie polecam, obsługa jest tak żenująca że nie warto tam... XS Świetne miejsce! (1) Klimatycznie i sympatycznie. Pyszna kawa, obsługa miła i świetne wnętrze! Zuza Świetne miejsce (1) Ciężko tam trafić- ustronne miejsce w centrum Starej Oliwy, brak reklam i... Luke
SWIETNY LOKAL (1) POLECAM TEN LOKAL JEDZENIE SUPER!!!OBSLUGA SYMPATYCZNA TRZEBA ISC SAMEMU SIE... MIREK Super kawiarenka z ekstra klimatem (1) Jestem regularnym odwiedzającym Cafe del Arte. Za każdym razem, kiedy... Michał Zachowanie młodzieży (1) Byłem w tej kawiarni w momencie, gdy była tam grupa młodych ludzi. Było ich 7... Stefan dorotam87 - opinia (1) Ostatnio miałam okazję być w Cafe Ferber. Było to całkiem przypadkiem, ale... dorotam87 Polecam (1) Byłam tam pierwszy raz ale na pewno powróce! Bardzo dobrze ukryta kafejka,... Monique Co sie stało?! (1) Przechodziłam wczoraj obok Altanki, a tam głucho, pusto, zerwany... marchewka Co sie stało?! (1) Przechodziłam wczoraj obok Altanki, a tam głucho, pusto, zerwany... marchewka michel1983 - opinia (1) bardzo fajny lokal do posiedzenia i kosztowania drinków. bardzo fajna... michel1983 Wszystko ok, ale.. (1) ogolnie bardzo dobre wspomnienie z wakacji mam po tym lokalu, ale ten barman... Karolina - wawa najlepsze koktajle (1) mieszkam niedaleko to wpadłam do kawiarenki i skosztowałam wybornego koktajlu... roksana super ! (1) naprawde fajny lokal. xxx M. - opinia (1) Godzinami można przesiadywać ... M. MAGICZNE MIEJSCE!!!!! JEDYNE TAKIE W POLSCE!!!!! (1) POLECAMY PAŃSTWU TO NIESAMOWITE MIEJSCE!!!!DESERY REWELACYJNE, O... WARSZAWIACY Niemiła właścicielka (1) Byłam niedawno w tej galerii z zamiarem spędzenia miłego czasu ze znajomymi.... Kluska klient twoj pan! (1) Lokal bardzo fajny, obsluga zrobi dla ciebie wszystko, nawet striptis...... nikik-krytyk Iwus - opinia (1) Uwielbiam tą czekoladownie, co prawda zamawiam tam tylko czekoladę ale jest... Iwus super miejsce (1) byłam, zwiedziłam i pyszny koktail wypiłam :) gosza