Świetny lokal (1) Nie zgadzam się z przedmówcami. Uważam, że lokal ma świetny klimat i bardzo... Malina czynne do 22 (1) Z tego co ja sie orientuje a bywam tam czesto lokal jest czynny do 22... marek do Eraser (1) Jestem zszokowana opinia poprzednika!!! Nie wiem skad informacja ze lokal... Elizka
REWELACJA!!! (1) Nic dodać nic ująć:) marecki Goraco polecam !! (1) Cafe del arte jest swietnym miejscem gdzie mozna wypic pyszna kawe, poogladac... Marek Warto odwiedzić (2) Mnie w odświętny nastrój wprowadza np.: choinka :) W lokalu byłem kilka razy... Eraser Obsluga żenada (1) Bylam tam juz 2 razy i za kazdym obsluga robila sobie kpiny z gosci! Musialam... Malia Polecam (1) Ciekawe imprezy wśród ciekawych ludzi i w nastrojowo urządzonym wnętrzu.... Asia Bardzo przytulnie (1) jestem zachwycona , ze są ludzie ktorym jeszcze zalezy na starych klimatach i... D. Były klient (1) Jestem załamany atmosferą lokalu!Cała restauracja jest zadymiona.Na obsługę... Dominik Relwelacja (1) Costa najlepsza i najcudowniejsze miejsce dla smakoszy Mocha Italia :) Mieszko Eichelberger !!!!!!!!! (1) Dom Czekolady odwiedziłem pierwszy raz za namową znajomych...i nie zawiodłem... xxx :) (1) nieważne jedzenie, ceny i wystrój. fajny ciemnoskóry kelner tam pracuje ;D Gusia Perełka !! (1) Cafe Stella to zdecydowanie perełka na trójmiejskiej mapie smaków. Urocze,... jasiek ;] (1) to chyba najlepsze miejsce tego typu w Gdyni...zawsze jak idę do kina albo... Adam super lokal (1) Cudowne miejsce! Blisko parku oliwskiego - zawsze po spacerze z dziećmi w te... Marta :) (1) No teraz to już w ogólę sympatycznie, ponieważ można wypić sobie kawę na... paweł Gelatomania (1) Bardzo sympatyczne miejsce, w którym można się spotkać ze znajomymi. Marta milk - opinia (1) mikawa podawana jest w dużych kubkach, fajnie:) zajrzałam ze względu na... milk MIKAWA :D (1) Bardzo przyjemna kawiarnia na PIWNEJ. Polecam ^^ N.K. ;)