viking - opinia (1) bardzo dobra kuchnia.polecam viking Cafe Aniol !!!!!!!!!!!!!! (1) Kochana Ekipo !!!!!!!!!!!! Jestescie suuper , podawane kawy i desery sa... Hania najlepsze miejsce na pyszne jedzenie w Sopocie (1) Jadłam ostatnio lunch ze znajomymi jak również często jadam śniadania z... Monikata
moze byc (1) jestem częsta klientka ferbera w sopocie, jedzenie jest tu bardzo smaczne,... monika Fajne miejsce! (1) Witam. W Coctailo byłem kilka razy, zawsze gdy już się ściemniało...już z... Eraser JAK DLA MNIE REWELACJA (1) LOKAL REWELACYJNY,OBSLUGA FACHOWA,MILA I USMIECHNIETA TO CENIE NAJBARDZIEJ FAN BURSZTYNOWEJ Świetny lokal (1) Nie zgadzam się z przedmówcami. Uważam, że lokal ma świetny klimat i bardzo... Malina czynne do 22 (1) Z tego co ja sie orientuje a bywam tam czesto lokal jest czynny do 22... marek do Eraser (1) Jestem zszokowana opinia poprzednika!!! Nie wiem skad informacja ze lokal... Elizka REWELACJA!!! (1) Nic dodać nic ująć:) marecki Goraco polecam !! (1) Cafe del arte jest swietnym miejscem gdzie mozna wypic pyszna kawe, poogladac... Marek Warto odwiedzić (2) Mnie w odświętny nastrój wprowadza np.: choinka :) W lokalu byłem kilka razy... Eraser Obsluga żenada (1) Bylam tam juz 2 razy i za kazdym obsluga robila sobie kpiny z gosci! Musialam... Malia Polecam (1) Ciekawe imprezy wśród ciekawych ludzi i w nastrojowo urządzonym wnętrzu.... Asia Bardzo przytulnie (1) jestem zachwycona , ze są ludzie ktorym jeszcze zalezy na starych klimatach i... D. Były klient (1) Jestem załamany atmosferą lokalu!Cała restauracja jest zadymiona.Na obsługę... Dominik Relwelacja (1) Costa najlepsza i najcudowniejsze miejsce dla smakoszy Mocha Italia :) Mieszko Eichelberger !!!!!!!!! (1) Dom Czekolady odwiedziłem pierwszy raz za namową znajomych...i nie zawiodłem... xxx :) (1) nieważne jedzenie, ceny i wystrój. fajny ciemnoskóry kelner tam pracuje ;D Gusia Perełka !! (1) Cafe Stella to zdecydowanie perełka na trójmiejskiej mapie smaków. Urocze,... jasiek