hm (1) za taką cenę czekolady spodziewałam się czegoś lepszego, obsługa taka sobie,... kwa zenada (1) byłam ostatnio w wedlu i ku mojemu zdziwieniu wszystko odbiega od... xena Górale u Ceprów (1) Trafiliśmy do kawiarenki w dniu dzisiejszym. Usiedliśmy z wrażenia. Wystrój... Jurek i Halina
Bawiła się w gronie samych kobiet. (1) Zorganizowałyśmy sobie niewielkie spotkanie po prawie 25-ciu latach. Miejsce... Ela U. Agata - opinia (1) Mi osobiście w sopockim Ferberze podoba się bardziej niż w Gdańsku, choć obie... Agata ;) (1) Niewiem co chcecie od Cafe Ferber, co prawda nie bylam jeszcze w gdańskim,... Anna Super miejsce (1) jak tylko mam okazję być w Gdyni, to kieruję swoje kroki do tej MIŁEJ... Zadowolona sympatyczna kawiarenka (1) bardzo sympatyczna kawiarenka, ciekawy wystroj, mila atmosfera i... Angel skandaliczne zachowanie kelnerek (1) Często w weekend wpadamy do przemiłej kawiarenki Del Arte na kawę i zawsze... Krystyna Pasula obsługa (1) Jestem wielka faną Ferbera w Gdańsku dlatego niezmiernie ucieszyłam się z... dg Najmilsza kawiarnia w Trójmieście (1) Bardzo sympatyczna obsługa, doskonałe ciasto (szczególnie szarlotka), świetna... Magdalena super !!! (1) odkryłam czekoladownie na nowo... wczesniej super herbataz wiśniówką, teraz... e może więcej profesjonalizmu (1) Uważamy że kawa w tym lokalu to jakiś żart. Mleko do latte spieniane jest w... Barista i Barmanka m - opinia (1) ja ostatnio dostałam brudną łyżeczkę do kawy. w sensie, że uwaloną od ciacha... m Grazyna - opinia (1) Sympatyczna, miła obsługa. Pracują tam bardzo sympatyczne dziewczyny,... Grazyna Pozytywne zaskoczenie : ) (1) Dziś przypadkiem tam dotarłam i musze powiedziec że na pewno będę częściej... A. Całkiem miła kawiarnia (1) Wystroj kawiarni calkiem przyjemny, bardzo dobre kawy i ciastka. Cena... Monique BEZ REWELACJI (1) wystroj jak na Ferbera przystalo jest przyjemny,elegancki ale trzeba przyznac... ola ciastko (1) wlasnie mialem zamiast napisac o mojej wizycie w ferberze i o tej slynnej juz... cubanito Ola - opinia (1) Bawiłam się tu na Sylwestra, było rewelacyjnie :) Ola