jak juz nie ma gdzie ... (1) w oliwie zawsze bylo kiepsko z kafejkami, i nic sie nie zmienilo - w jednej... zawiedziony Jestem zachwycona! (1) To najpiękniejsze miejsce na kawę (i nie tylko) w Trójmieście :)))) agx Miłe miejsce dla miłego spędzenia czasu (1) Bardzo sympatyczny kameralny lokalik. Naprawdę znakomita kawa i wyśmienite... Jacek
mmmm! (1) Czekolada piernikowa i cynamonowa ponad wszystko! Miejsce ma swój klimacik,... Mart(w)a michał - opinia (1) bardzo przykro mi to stwierdzic, ale do gdanskiego Ferbera, to mu bardzo... michał całkiem, całkiem (1) Knajpka przyjemna, choć wysokie wnętrze odrobinę odbiera przytulności. Za to... ola SUUUUUUUUUUPER!!! (1) Jestem zachwycona klimatem, moglabym tam przesiadywać godzinami,spokojna... Karola podejście do gościa... (1) w Coffee Taste bywa bardzo, ale to bardzo skrajne. Była to nasza ulubiona... szm Było lepiej. (1) Wciąż pamiętam pyszną czekoladę pitą tam w okolicy świąt dawno... Gdańszczanka Fajnie, ale bez rewelacji (1) Czekolada niezła, przyznaję. Za to obsługę ciężko nazwać miłą, w dodatku... Gdańszczanka mega fajnie (1) Bardzo fajny spędza się czas u tej knajpce. Bardzo wygodne fotele, jedzenie... Szczerutka Fajne Barmanki (1) W Kafe Delfin sa bardzo sympatyczne i ladne barmanki.Szczegolnie jedna... zadki klient :) (1) dziewczatka najlepsze cafe w 3miescie ba w Europie:D nie ma lepszej... asik:) Czekoladowe wspomnienie (1) Bardzo polecam wszystkim wielbicielom prawdziwej czekolady. Mieszkam w... justyna Błogo ! (1) Nastrojowe (rzeżby, obrazy, muzyka), przytulne (mięciutkie kanapy i fotele)... Maria bardzo.bardzo.... (2) tesknie bardzo za moim ukochanym delfinem, ale konic wrzesnie jestem, nie... Kasia z H. spodziewalam sie czegos lepszego (1) Bardzo drogo, czekolada wcale mnie nie powalila i jakas taka nijaka... Mycha Ekstra, że jest takie miejsce (1) Ekstra, że jest takie miejsce w Sopocie, gdzie można odetchnąć od tego tłumu... Dario777 Pychota (1) Wspaniałe koktajle - polecam MARAKESZ!! ; te z alkoholem również :-)... nuez@op.pl Hola Kika cafe! (1) Dzięki, że jesteście! Podajecie kawę w prawdziwie włoskim stylu. Widać, że... Fiodor i Irena Kamińscy