Jestem pod urokiem (1) Przez przypadek tam zajrzałam i .... jestem zauroczona atmosferą.... Wioleta REWELACJA przez duże "R"!! (1) Świetna atmosfera, przepyszna kawa, przemiłe dziewczyny-właścicielki,... Zosia J - opinia (1) Trochę mało miejsca ale bardzo ładnie pachnie J
Kamila - opinia (1) Cudowne miejsce w Oliwie, wczoraj odwiedziłam po raz pierwszy i jestem... Kamila Oh Wedel (1) Pyszne smaczne czkolady. Zawiodłem sie jedynie deserem lodowym za 19 zł. Za... gorgo świetne miejsce (1) oaza wsród kinowych sal, można usiąść odpocząć, poczytać gazete, a nawet... kasik Wspaniałości!!!! (1) Jestem zauroczona tym miejscem od momentu gdy pierwszy raz przekroczylam jego... przyjaciolka:-) POLECAM :):) (1) Czekoladownie,,znalazlam''w czerwcu.Od tej pory regularnie ja odwiedzam wraz... Juti Szarlotka z lodami to jakas kpina (1) Bylem w tym lokalu dzis i wiecej nigdy nie pojde, powodem jest szaralotka z... Grzegorz Przytulne i nastrojowe miejsce :D (1) Uwielbiam ten lokal :) ściagam tam mnóstwo znajomych,bo uważam ze jest to... A 16 - 17 listopada (1) Co tu pisać no super bylo !!! Jeszcze raz dziekuje :) Michal Szał ciał do 4 nad ranem :) (1) Bawiliśmy się tam wczoraj do 4 nad ranem nie schodząc z parkietu, który... el Martinez mega dobre miejsce (1) Trudno porównywać oba ferbery-jedno jest pewne, oba wyróżniają się na tle... JUREK bosko! (1) Kika Cafe to urocze, klimatyczne Cudeńko, które wyrosło jak kwiatek w tym... nightlight uroczo (1) ....i klimatycznie :) jak wyrwane z bajki, domowe i ciepłe miejsce, idealnie... katariena :) Miejsce magiczne (1) Miejsce magiczne! Gorąco polecam. M. Rewelacja (1) Jendym słowem rewelacja. Bardzo przyjemne miejsce, gdzie mozna sie... Piter zachecam! (1) Plus za wystroj, plus za pomysl, plus za pyszne czekolady (bananowa... czekoladka Porazajace ! (1) Razem z cala rodzina postanowilismy wpasc na filizanke dobrej kawy i... Elka to nie gdansk (1) Sopot i Monte maja to do siebie,zeby zaistniec i byc konkurencyjnym,to trzeba... mm