Perełka !! (1) Cafe Stella to zdecydowanie perełka na trójmiejskiej mapie smaków. Urocze,... jasiek ;] (1) to chyba najlepsze miejsce tego typu w Gdyni...zawsze jak idę do kina albo... Adam super lokal (1) Cudowne miejsce! Blisko parku oliwskiego - zawsze po spacerze z dziećmi w te... Marta
:) (1) No teraz to już w ogólę sympatycznie, ponieważ można wypić sobie kawę na... paweł Gelatomania (1) Bardzo sympatyczne miejsce, w którym można się spotkać ze znajomymi. Marta milk - opinia (1) mikawa podawana jest w dużych kubkach, fajnie:) zajrzałam ze względu na... milk MIKAWA :D (1) Bardzo przyjemna kawiarnia na PIWNEJ. Polecam ^^ N.K. ;) Rewelacja (1) Przyjechałam do Sopotu na długi weekend z połunia Polski. Nie mogłam odpuścić... Karolina !!SZOK!! (1) Dom Czekolady wywarł na mnie ogromne wrażenie.. kelnerka miała na bosych... masakra jakaś. . . wojtek - opinia (1) też wpadam regularnie od początku i jest fajnie. właściciel, kelnerki i... wojtek ?? (1) Ogólnie rzecz biorąc z zewnatrz wydaje sie być bardzo miłym miejscem do... Ewa Marcin - opinia (1) Lokal rozczarowuj. Szczególnie menu deserów, które wydaje się być... Marcin nic nadzwyczajnego (1) Sympatyczne miejsce, ale odnosze wrazenie, ze obsluga zupelnie nie radzi... konstanty Delfinek jedyny (1) Kochamy Delfinka, przychodzimy od początku jego istnienia, komu nie podoba... Marta i Sylwek Pogorzelscy ekstra miejsce na wypicie kawy ;) (1) Bardzo tam jest miło, spokojnie... fajny widok na molo i plaże!Bardzo miła... smerfa polecam (1) Bardzo przyjemna muzyka (we wtorek na żywo, kameralna). Altanka jest bardzo... Mateusz Ihnatowicz w koncu :-) (1) W koncu znalazlam swoje miejsce na relaks po ciezkim dniu:). Przyjemny,... maggie Żenada! (1) Lokal calkiem fajny ale oibsluga popsula wszystko. Pani kelnerka ktora 40... Asia UWAGA!!! (1) Jedyne z niewielu miejsc w Trójmieście, gdzie nie można płacić kartą!... Ela.U. milo i spokojnie (1) wystroj ok, pascha, szarlotka i kawa- polecam. ale najbardziej podoba mi sie... ania