M. - opinia (1) Godzinami można przesiadywać ... M. MAGICZNE MIEJSCE!!!!! JEDYNE TAKIE W POLSCE!!!!! (1) POLECAMY PAŃSTWU TO NIESAMOWITE MIEJSCE!!!!DESERY REWELACYJNE, O... WARSZAWIACY Niemiła właścicielka (1) Byłam niedawno w tej galerii z zamiarem spędzenia miłego czasu ze znajomymi.... Kluska
klient twoj pan! (1) Lokal bardzo fajny, obsluga zrobi dla ciebie wszystko, nawet striptis...... nikik-krytyk Iwus - opinia (1) Uwielbiam tą czekoladownie, co prawda zamawiam tam tylko czekoladę ale jest... Iwus super miejsce (1) byłam, zwiedziłam i pyszny koktail wypiłam :) gosza Wg. mnie nic ciekawego do tego tragiczna obsługa! (1) Ceny są z kosmosu- jeśli rachunek wynosi 2x więcej niż w stolicy, czy... Ela Jestem na nie (1) Wnętrze przyjemne,więc pierwsze wrażenie dobre. Gorzej po spojrzeniu na menu,... Magda Aniołkowo (1) Od dawna zagladam do Pokawy do Gdańska ,bardzo tam klimatycznie i zawsze... Biboczek Moje miejsce!!! :))) (1) przytulne miejsce i rewelacyjne piwko bananowe :))) polecam!!!! aguś obsługa (1) Jestem wielkim fanem CH. Regularnie bywam w różnych "oddziałach" na terenie... Kawosz super :) (1) gorrrrrąco polecam :-D tomasz Fajne miejsce na popołudniową kawę (1) Polecam to miejsce smakoszom słodkości - desery, kawy i herbaty są wyśmienite! Elaine Najlepsze desery w mieście ! (1) Pojechałam tam na póżny lunch (polecam sałaty - są rewelacyjne !) i... magtu Jo - opinia (1) Byłam w tym miejscu kilka razy, spodobało mi się. Lody i koktajle pyszne.... Jo Mariusz - opinia (1) Jestem stałym klientem coffee taste i jest to moje ulubione miejsce na kawe... Mariusz Przepyyysznie!!! (1) Uwielbiam Cafe Resto za przepyszne jedzenie i przemiłą obsługę. Przystawki i... Idalia Szok! (1) Bylem wczoraj po raz pierwszy w Cafe Ferber w Sopocie.Wystroj bardzo... Paweł mariacka (1) Niestety ceny sa zbyt wysokie jak na przecietne jedzenie i tak niemila... zuza Profesjonalnie (1) Mila obsluga, ktora powinna sprostac wymaganiom nawet najwiekszych znanwcow... Dejw