kawa w papierowym kubku... (1) Zaskoczenie moje swego czasu było bezgraniczne...poprosiłam o kawę, nowa... Be... Niezwykły styl ! (1) Kawiarnia ma niepowtarzalny styl. Jest bardzo miła obsługa. Dużo do... Andżelika Plus za obsługę (1) Byłem tylko na piwie, więc się nie wypowiem na temat menu.... ale obsługa... Szyba
Kawiarnia? (1) Kawiarnia ogólnie jest ładnie zrobiona,chociaż przydałoby się więcej... Klient na pewno jednorazowy ... (2) Po tylu dobrych komentarzach spodziewałam się czegoś lepszego... Może i jest... ania Misie przepysie (1) Zdecydowanie polecam wszystki, pyszne herbatki i koktajle ze swiezych... Sąsiadka M.Poleski - opinia (1) Rozmowa z obsługującą Panią X: - Czy jest coś do jedzenia? - Orzeszki,... M.Poleski DOTYCZY KAWIARNI "i COFFEE" W SOPOCIE. (2) DOTYCHCZAS BYŁEM STAŁYM KLIENTEM KAWIARNI NA "WITAWIE" GDZIE KAWIARNIA I JEJ... KRZYSZTOF KOZŁOWSKI ;) (1) Wspaniałe miejsce z super ludźmi. Byłam z rodziną która mnie odwiedziła na... Maaadzia fajne miejsce (1) bardzo podoba mi się ten lokal- fajny klimat, wpadam jak mam czas, bardzo... arek Bardzo fajne i przytulne miejsce :)) (1) Byłem wczoraj z piękną o niezwykłym sercu kobietą. O takich kobietach mówi... solid klimatyczna kawiarnia (1) Wspaniałe miejsce, wspaniała obsługa, wspaniałe kawy i herbaty... Gdynianka Mój nr 2 - zaraz po Szafie (1) Kamienicę odwiedziłem dobrych parę razy, i z pewnością powrócę tam nie raz.... S Stefan - opinia (1) Jestem zafascynowany kawiarnią pod każdym względem. Podoba mi się obsługa,... Stefan Oceniam pozytywnie (1) Polecam wszystkim to przytulne i spokojne miejsce. Idealne do spotkania przy... arecky pozytywna (1) Bardzo dobry asortyment, wysoka jakość, różnorodność towaru i miło spędzony... Krystyna Kolasińska Klienci CHI (1) Jestem stałą klientka CHI Gdynia i mam parę zastrzeżen nie do pracowników ile... JMK Agnieszka - opinia (1) cafe z domieszką charakteru klubowego. fajny wystrój, muzyka i ciekawe menu.... Agnieszka ninja - opinia (2) Jedzenie dobre, w miarę czysto ale obsługa koszmarna. Latem zaprosiłam do... ninja Paulina - opinia (1) Jestem klientką, którą w La Casie można spotkać tak raz w tygodniu na kawie,... Paulina