Kebab Jerusalem

Kebaby

Gdańsk, pl. Dominikański 1

Miodzio (1) Wiele razy zamawiałem właśnie w tym Kebabie przez pyszne.pl. Jedzenie jest... Paweł W sam raz na zmęczony od alkoholu żołądek! (1) Bardzo porządne kebaby - jakość powtarzalna i potwierdzona przez znajomych, z... karol bardzo smaczny kebab ,polecam kebab jerusalem (1) witam ,kebab bardzo smaczny ,sos ,surowki i mieso rownomiernie rozłozone... piotr
Benzadzieja! Nie polecam nikomu (1) Próbowałem Jerusalem na prawde wiele razy, za każdym razem dając mu szansę na... Krzychu kebab gotowiec bez negocjacjii (1) witam. podjechałem pod kebab we Wrzeszczu jak zawsze po pracy bo jest... rys najlepszy (1) bez dwoch zdan najlepszy. zjadlem sporo kebabow, bo lubie :) wiec moge... marcin moge polecic czasami (1) Wczesniej jak tego kebaba otwierali w srodmiesciu byl o wiele lepszy. szef... bq Tak zachwalone chyba przez podpitych imprezowiczów (1) Jadłam już wiele kebabów w Trójmieście i poza nim oraz w Turcji. Ten wypada... werty Nowy pracownik nowe kłopoty (2) Witam Wczoraj wieczorem koło 21 zastanawiałem się nad wyborem kebaba czy... Piotr Najlepszy kebab! (1) Kebab jakich mało w trójmieście, duże rolo wymiata! Najlepsze jakie jadłam,... kasia Polecam (1) Bardzo miła obsługa i bardzo smaczny kebab z baraniny. Na pewno jeszcze... Zadowoleni klienci Tragedia (1) Lokal prowadzony przez arabów i nastawiony wyłącznie na zbicie kasy.Jedzenie... jacek popsuło się (2) niestety wszystko co dobre szybko się kończy. W przeciągu dwóch tygodni... x Super :) (2) Najlepszy kebab jaki jadłem. Ogromna porcja i super cena. Bardzo miła i... kebabożerca The best! (2) Byłam tu dziś pierwszy raz na kebabie, cena do ilości? Przystępnie, to... Eve Falafel ochyda (1) Kotleciki wegetariańskie są strasznie suche przez co cały kebab do d... Kibel... Przemek marcin z żabianki..... (1) jakosc ,obsluga,towar,cena....... zaje..e.... marianoitaliano polecam! (1) Jeden z najlepszych kebabow jakie jadlam. Pomimo późnej pory tj. 3 nad ranem... Paulina Iwonka - opinia (1) Najlepszy kebab w Trójmieście! Bardzo oryginalne durumy, gdzie... Iwonka Najlepszy kebab ! (1) Na początku obawiałam się, że kebab po prostu mi nie zasmakuje, ale teraz... Karolina.