Kemping, drewniany domek, zona, pies, jezioro, wędka, kajak, grill. Gdzie na Kaszubach?

jakie osrodki polecacie?
Ja w 2014 bylem w Omedze... domki slabe, ale tanio. Natomiast ryby, rowery wodne, grzyby, jezioro polecam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kemping, drewniany domek, zona, pies, jezioro, wędka, kajak, grill. Gdzie na Kaszubach?

Zgorzałe: Adler - fajny pomost, jedzenie pyszne, super jacuzzi i masaże. Lub ośrodek Kaszubski Bór w Sominach: wielki grill, sprzęty wodne, plaża, przejażdżka bryczką, jazda konna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kemping, drewniany domek, zona, pies, jezioro, wędka, kajak, grill. Gdzie na Kaszubach?

Polecam choszczogrod.kaszuby , domki zadbane i w dobrej cenie, położone nad jeziorem , przy domkach znajdują się altana, grill, huśtawki, miejsce na ognisko, piaskownica, trampolina, domek ze zjeżdżalnią, boisko do gry w siatkówkę, sad, staw z pomostem , czyli wszystko czego potrzeba
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Legoland w Danii Aktualnie. Proszę o wskazówki (15 odpowiedzi)

Hej, Z racji tego że są tanie loty bezpośrednio do Legolandu planuję tam wycieczkę. Czy ktoś...

Wrocław czy Kraków? Urlop. (12 odpowiedzi)

Które miasto wybrać na wakacje? Słyszałam, że oba są magiczne. Ale jak byście mieli wybierać...

Gdzie w góry z dzieckiem na wakacje-miejsca godne polecenia (175 odpowiedzi)

Jak co roku chciałabym pojechać na urlop w góry. Byle nie do Zakopanego- tam byłam już wiele...