Kirkor

Restauracje Sklepy garmażeryjne

Gdańsk, Juliusza Słowackiego 48

Co nieco o sklepie garmażeryjnym (2) A ja jestem mile zaskoczona sklepem Kirkora.To, że smaczne to jedno, ale jaka... Beata Pysznie, elegancko za dobrą cenę (1) Kilka tygodni temu organizowałam w restauracji Kirkor chrzciny dziecka.... Kamila Maciej - opinia (1) Osobiście polecam. Mam nadzieję, że nic się nie zmianiło i można smacznie... Maciej
Stare, kwasne nalesniki ze szpinakiem (3) Zaopatruje sie w kirkorze od kilku dobrych tyg, z czestotliwoscia raz/dwa na... Lendzion Jedzonko - palce lizać! (1) Raz w miesiącu spotykamy się ze znajiomymi w Kirkorze na niemałą wyżerkę.... Zadowolona klientka uwaga na garmaż (1) Zamówione na Święta półmiski z mięsem okazały się niejadalne- odebrane w... bubu jest dobrze-moglo by byc lepiej (1) dobra kuchnia, jedna z niewielu oferujaca tradycyjne polskie potrawy.... ww nie wszystko takie jak bym chciała (1) Kupiłem w sklepie ul.Kartuska pierogi z mięsem, paszteciki z mięsem,... poszukiwacz dobrego jedzenia Polecam wszystkim... (1) Od lat Kirkor cieszy się dużym uznaniem mojej rodziny jak i... Marcin beznadziejna obsługa (1) Zgadzam się z opinią jednego z Klientów. Panie najwyraźniej pracują tam za... Klientka Sympatycznie i smacznie. (1) Mieliśmy tam komunię córeczki,było tam super,dobra atmosfera i znakomite... Małgorzata Wszystko fajnie, ale... (1) Jedzenia bardzo dobre, w środku było troche gorąco, ale na tarasie panował... banshee Niezadowolony klient !!! (1) Tak okropnej obsługi nigdzie nie spotkałam, panie wręcz chamskie,... klient