Omijac z daleka.Okradaja!!!! (7) Witam, personel klubu okrada klientow.Z kart w dziwny sposob gina duze sumy... Bart Zadowolony (1) było dobrze, moi kumple też tak sądzą zadowolony cocomo (1) ja tam bardzo polecam ten klub , bylem z kolegami z wymiany, bardzo fajnie... michal
Chcesz się rozerwać - polecam:) (1) Byłem z kolegami tydzień temu w lokalu w Sopocie. Sami zaczepiliśmy Panią z... Zadowolony klient Pat - opinia (3) Drodzy Panowie Decydując sie na wejscie do ekskluzywnego klubu go-go musicie... Pat Super !! (3) Miejsce polecam. Świetne dziewczyny i generalnie dobry klimat. Niektórzy... Andrzej ... (1) nachalne panie z parasolkami, przy samym wejściu dodatkowe "po... Michał Żebractwo (1) Dziewczyny bardzo ładne, przysiadają się od razu i... czasem nawet się nie... Piotruś Pan Poziom zenujacy (1) Bezczelna obsluga, rzeczy wziete do szatni tajemniczo "gina" i... ja Grzesiek - opinia (1) Nadmierna nachalnosc. Wygorowane ceny. Mierne tancerki. Tylko jedna... Grzesiek MASAKRA (4) Dziewczyny są brzydkie, nie potrafią tańczyć- jedynie kręcą się wokół rury... Maciek Mega nie polecam! (1) Żeby odzyskać zostawioną (przez 10min) rzecz trzeba wykupić ją drinkiem o... Piotr Wszystko fajnie ale.... (1) Byliśmy w tym klubie w zeszła sobotę i pozostał pewien niesmak a mianowicie... Janek niezadowolony klient- event (5) kilka razy byłem bywalcem sopockiego klubu cocomo i muszę stwierdzić, że robi... jarek998 Polecam!! (1) Miła obsługa,piękne panie a zwłaszcza Jedna z która miałem przyjemność... Piotr Jan - opinia (1) Klub dobrze zorganizowany. Panie zapraszaja jeszcze przed wejsciem.... Jan Porażka (2) Nachalność w tym klubie jest przytłaczająca, większość osób po dziesięciu... Notoja