punker - opinia (1) Najlepszy od lat klimatyczny klub muzyczny w 3City. Genialne nagłośnienie,... punker było super! (1) było super! rafi Beznadziej, syffff, nie polecam (2) Same koncerty spoko, natomiast obsługa, wystrój poniżej zera. Kelnerki czy... Tomek
Super (1) Byłam przedwczoraj na koncercie happysad i jestem zadowolona. Nie wiem,... emusiolina Nie! (2) W Uchu byłem dwa razy: pierwszy i ostatni. Na wstępie: nie dowieźli biletów,... Janko M. masakryczny klub!!!!!!!! (1) kolejki do szatni,prowizoryczne toalety bez papieru i mydła,kolejki do szatni... karolina m Miejsce już kultowe (2) Bardzo fajny klub koncertowy, w zasadzie już legendarny. Prawdziwa perła... Marek co z zakazem palenia?! (3) śmierdzący klub mimo zakazu palenia! ludzie palą papierochy i nikt tego nie... antynikotyna skąd tyle negatywnych opini? (1) byłam na dwóch koncertach-Strachy i T LOve. Bardzo fajny klimat za każdym... ola Porażka pod każdym względem. (1) W Uchu byłem dwa razy: pierwszy i ostatni. Na wstępie: nie dowieźli... Janko M. chciałabym by było lepiej (1) można usłyszeć fajne kapele, ale "urok" miejsca zniechęca - a szkoda, bo... me Tragedia! (2) Byłam na koncercie Hey w Uchu...dramat!!!!! Bilety 45 zł koncert rozpoczął... Helena prawie fajny klub (2) Do Ucha chodzę nieregularnie. Może ze względu na wiek, czuje się tam staro..... lord no tak... (1) W sumie to miejsce jest już kultowe, ale... : -nie mam pojęcia jak ustala... dejw jest dużo wad (1) jest dużo wad w uchu, np gorąco, cieknące ciecze w sufitu, brud, tłum,... djana Fatalna obsługa (1) Byłem dziś na koncercie Jaskułke. Głośny projekt z jakimś szaleńcem, który... muminek super duper (1) Klub bardzo mi sie podoba. Oblsluga jest ekstra, niektorzy jednak na nia... Hanka20Gdy bardzo dobrze:) (1) goraco polecam wszystkim ktorzy lubia posluchac dobrej muzyki w dobrym... staly bywalec Klimatyczne (1) Ucho ma swói klimat i tyle ;) Fajny wystrój, obsługa rzeczywiście trochę... :) za***ście (1) No cóż powiedzieć. Nasze ucho wymiata :P Koncerty i klimat są za***ste ja