jest ok (1) w rozne miejsca chodze ale zawsze tu wracam.dlaczego?klimat.impreze tworza... jabo ;) (1) . Inga akai - opinia (1) Bardzo lubię Żaczka,jestem tam co tydzień,super klimat i koncerty,jeden minus... akai
Super lokal (1) Przychodzę do 80 od jakiegoś czasu i zawsze dobrze się bawię. Muzyka w pełni... Kinga Eva - opinia (1) Jak zwykle super!!!! Gorąco polecam. Czekam na sylwestra na Tropikalnej... Eva megaaa pozytywnie (1) klub ogolnie mega fajny, dobra muza,mila obsluga,2 poziomy...czego chciec... agatka Sobotnie NIBY 80-90 LATA - SCIEMA... (1) Od 23.00 puszczają Manieczki, dj Tiesto i inne takie, szkoda myślałem ze... PP ŻENADA !! (1) Wyszlam stamtad szybciej jak weszlam !! Przeciez tam jest sama GÓWNARZERIA... E. Fajna impra ale.... (1) Po kilku miesiącach ponownie odwiedziliśmy nasz ulubiony klub i ..... ku... Nemo lili - opinia (1) klub generalnie ok, muzyka rowniez, ale jesli chodzi o ochroniarzy to... lili G - opinia (1) Kwadratowa to moj ulubiony klub studencki, chodze tam od dawna i nie jestem w... G rafik - opinia (1) Było za...szczo ten klub jest boski!! rafik spox (1) Takiego klimatu nie ma w żadnym klubie, zawsze mnóstwo ludzi, fajna muzyka no... ena FAJNIE ;) (1) byliśmy w CICO w ostatnią środę. wcześniej też odwiedzaliśmy to miejsce ale... agata n. czy to prawda.. (2) czy to prawda, że toaleta w vivie, normalnie w ciagu imprez jest płatna ??!! ona177777 Dziubek - opinia (1) Wszystko spoko tylko brak klimatyzacji albo jakiejkolwiek wentylacji... Dziubek Do zobaczenia w Capacabanie (1) Oby jak najwięcej takich miejsc!!! Świetna muzyka, fajny klimat i nieżli... kam jestem w szoku!! (1) Club 80's został mi polecony przez znajomych, postanowiliśmy ze znajomymi... Łuki Opinia (1) Lokal super!!!!!!! Muza tez najlepsza w Gdyni!!!!!!! Obsluga baru bardzo... K.Z W skali od 1 do 10 to hmm -5 (1) Byłam już w tym klubie i nie wiem co podkusiło mnie aby znowu tak pójść, może... Marianna