super (1) W klubie panuje super atmosfera - można spotkać naprawdę przemiłych ludzi :)... anthony jr Świątynia Sfinksa jest bezkonkurencyjna (1) To po prostu miejsce w którym świat przestaje istnieć, dla mnie jedyne... kmilss super imprezka (1) Wczorajsza impreza halloween była super jak zawsze wybawiłem sie na maxa... Szymon
Koncerty! (1) Od dawna nie wychodziłam wieczorem - bo za dużo pracy. Trochę przypadkiem... Joanna :) (1) ui ee . (1) Wystrój i obsługa super, ale kuchnia znacznie się pogorszyła od jakiegoś... GG Polecam (1) Nie wiem czemu obsługa ci nie pasuje. Mój kumpel tam pracuje i jest... johhnny SUPER!! (1) Wszystko rewelacja,szkoda tylko,że nie ma już za barem tego świetnego barmana... ja Aneta - opinia (1) Klub wygląda bardzo dobrze, muzycznie też jest dobrze. Jedno co mi się nie... Aneta Dawno się tak dobrze nie bawiłam:) (1) Słyszałam różne opinie o tym klubie, więc postanowiłam zobaczyc go na własne... KICIA only KWADRATOWA is the best (2) ten klub jest najlepszy w całym trójmieście,ceny są bardzo przystepne a... Student Pg Brud, smród .... (1) Muzyka ok, skoro ktos lubi taki rodzaj muzyki, obsługa za barem także,... Zosia Super (1) Jest nieżle-serio. polecam % Julia - opinia (1) ..... Jak dla mnie macie naprawde idiotyczne problemy. POZDRAWIAM NAJLEPSZY... Julia Suuper lokall (1) Suuper lokall quest Agresywny ochroniarz (1) W zeszłym roku wybrałem się z koleżanką do Miasta Aniołów na koncert,teraz... kris Diabelko mroczne Mefisto!!! (1) Stare dobre miejsce do posiedzenia przy piwku a i potanczyc czasem... Mirek Najlepszy klub w trójmieście (1) Rewelacja ;) jak dla mnie najlepszy klub w trójmieście i dobrze... max_mcee Super lokal (1) Byłem w tym miejscu pierwszy raz i jestem naprawde zachwycony. Obsługa jest... michał porażka... (2) coś z tym śmiesznym klubem jest nie tak,widać, że mają poważne kłopoty... basia