ochrona - stanowcze nie!!! (1) klub na naprawde dobrym poziomie moglby zatroszczyc sie o swoich klientow i... mattheeus Świetne miejsce (1) Nie ma drugiego takiego miejsca w Trójmieście jak "Tropikalna Wyspa". Mimo... Paula :) (1) zapewniam ze NEGATYW jest clubem jak najbardziej mogacym byc polecanym innym sandra
tragedia (1) Chamska "ochrona". Koszmarne ceny. oooops dykepole - opinia (1) po zamówieniu cocktailu v tym lokalu,zrozumiałem, że w Polsce najlepiej... dykepole jedno z ulubionych miejsc w 3miescie! (1) Jak wiadomo ilu Ludzi, tyle opinii. Kazdy ocenia poprzez wlasny system... Rudzia Personel, niestety do wymiany... (1) Lokal, bardzo fajny, świetna muzyka, niezłe menu - jedzonko, drinki-naprawde... Tomek :) (1) Swietny klimat jakiego chyba nie ma w trojmiescie :) impreza do bialego rana... Ja Zaj...sta muza na drugiej sali (1) Jak ktoś przyszedl siedziec to niepolecam drogi browar xD Ale druga sala ten... SzczurekApst Spoko ;) (1) Nawet bardzo ;) Lew M. Stary Rower :) (1) super miejsce, osobiście brakowało mi takiego w Sopocie, kultura, przemiła... k27 ;p (1) Negatyw to bardzo fajny klub, owszem zmienił sie bo coraz więcej małolatów... Monika selekcjonerzy (1) Odkąd otworzyli ten club zostaliśmy jego stałymi kientami... zawsze byliśmy... ewelina Żałosne... (1) Idąc do tego klubu na połowinki swojej szkoły szłam z dobrym nastawieniem.... Oburzona się pogorszyło (1) niby fajnie. impreza lekko oldschoolowa jak podstawówkowa potancówka. Ale..... mrocco tam sie cos dzieje (2) W sixty9 widac ze cos sie dzieje. Piatkowe imprezy są najlepsze w całym... Pico masakra (1) Ludzie jak mozna o czyms takim pisac pozytywne slowa. najgorsze miejsce w... madziara Pełen profesjonalizm!!! (1) Od wieczoru Panieńskiego mojej przyjaciółki (ikiedy byłam w tym klubie... Marysia :) (1) knajpka jest superr fajna muza fajny klimacik i wogl warto pujsc . Dyskoteka... dominika :) Zostałam obrażona i wyzwana (1) Zostałam obrażona i wyzwana niecenzuralnymi słowami przez barbankę i jej... Andzia