R-E-W-E-L-AC-J-A !!! (1) Jak w tytule, pod każym względem ! Witosha M - opinia (1) rewelacyjne miejsce M Jedno wielkie nieporozumienie (1) Właściwie to nawet nie wiem od czego zacząć. Osoby którym brakuje marny... Doris
Wszystko byłoby fajnie ale (1) Klub fajny, miła obsługa jedynym minusem dla mnie jest "muzyka" a... mati O czym wy wogóle piszecie! (1) Piszecie że była duza kolejka przed klubem to nie świadczy o jakiejś patologi... x co sie stało z tym klubem? (1) Kiedyś lubiłem przychodzić do Vivy bo był fajny klimat, miła i profesjonalna... Corleone Patologia to za mało powiedziane (2) Nawiązując do poniższej wypowiedzi. Dziewczyna która pojechała karetka do... Dyfer PATOLOGIA (2) nigdy nie byłam w gorszym miejscu, zupełna patologia, kolejka na schodach jak... foka Odnosnie b.... obslugi - Piotra (1) Caly czas zastanawiam sie jak managment miejsca na tak wysokim poziomie mogl... stali goscie ulubionej mandarynk Gdzie stara ekipa ? ? ? (1) Wpadłem tam w Sobotę, patrze na bary , całkiem nowi ludzie, kelnerki też,... Marcin Pytanie (1) Chciałabym się dowiedzieć, czy klub można wynająć na impreze urodzinową?... Joanna ADI - opinia (1) BYŁEM W SOBOTE W JASKOWEJ14 SPEJALNIE NA ADAMUSA PRZYSZLISMY A ON TRZY... ADI dramat! (1) duszno, tloczno, gigantyczne kolejki do barow i bardzo niesympatyczna obsluga! al Powrót Siouxie w dobrym stylu. (1) Wkońcu doczekaliśmy się starego dobrego siouxie z czasów kiedy to klub był w... Robert softy - opinia (1) sfinks jest specyficznym miejscem w miescie sopot. jednym bedzie sie podobalo... softy brawo! (1) wszystko juz chyba zostalo napisane w komentarzach - pozostalo jedynie dodac,... zauroczona w Kubusiu Polecam (1) Witam wszystkich serdecznie, Po długiej nieobecności w klubie musze... Damianos zarąbiście (1) fajnie, przyjemnie, czadowo,dla kazdego - bez barier- cokolwiek to oznacza kaszub COOOOLLLLL!!!!:) (1) Zdecydowany pozytyw!!!! Pola ŚWIETNE KONCERTY!!!! (1) ŚWIETNE MIEJSCE,TYLKO CENY LEKKO PRZESADZONE :( JEDNAK WARTO ZAGLĄDAĆ I... BEDAJ