się pogorszyło (1) niby fajnie. impreza lekko oldschoolowa jak podstawówkowa potancówka. Ale..... mrocco tam sie cos dzieje (2) W sixty9 widac ze cos sie dzieje. Piatkowe imprezy są najlepsze w całym... Pico masakra (1) Ludzie jak mozna o czyms takim pisac pozytywne slowa. najgorsze miejsce w... madziara
Pełen profesjonalizm!!! (1) Od wieczoru Panieńskiego mojej przyjaciółki (ikiedy byłam w tym klubie... Marysia :) (1) knajpka jest superr fajna muza fajny klimacik i wogl warto pujsc . Dyskoteka... dominika :) Zostałam obrażona i wyzwana (1) Zostałam obrażona i wyzwana niecenzuralnymi słowami przez barbankę i jej... Andzia Castor - opinia (1) Po wczorajszym śniadaniu biznesowym mam lekki niesmak. Wszystko O.K.... Castor Daniel - opinia (1) byłem tam kilka razy i za każdym razem miałem problem żeby tam wejść!!!!!!!!... Daniel fajny klimat (1) nie zauwazylem, aby srednia wieku wynosila 20 lat. jestem juz po 30, a na... pawel masakra... (1) pełno szkła na parkiecie, mam całe pocięte stopy, nie mówiąc już o butach...... HeRa Chamstwo bramkarzy (1) Zostałem w sposób brutalny fizycznie usunięty z klubu 70 , tylko dlatego, że... Michał ciekawie (1) spieszę z wyjaśnieniami. *obsługa dostała 5/6 gdyż kelnerka strzeliła focha... boski byczy byk Gorąco polecam (2) Po wielu, wielu latach, wybrałem się do Ula. Zaskoczyła mnie przede wszystkim... Maciej Naprawde udany wiczor i...noc ;) (1) byłam tam juz chyba z 5-ty raz od przeprowadzki do Gdyni, od... gosik79 Nie zgadzam sie z poprzednimi wypowiedziami... (2) zaczynając od kuchni trzeba podkreślić ze nie jest to McDonald i swoje trzeba... franek kimono Bardzo fajny lokal (2) Lokal bardzo przyjemny z bardzo fajnym wnetrzem.Ceny troszeczke moze i... Ardian Fajnie Było (1) Byłam na chippendalesach i doznałam szoku. Poczułam sie jak w starej dobrej... Asia Karty Klubowe (2) Proponuje żeby klub zamieszczał w swoich ogłoszeniach na trojmiasto.pl... Michał ogólnie ok, ale... zawsze jest ale (2) zaczen od plusów: muzyka dla mnie świetna, wpuszczani ludzie to nie dresiarze... Iza może kiedys student (1) Kino oj mam nadzieje ze nie ostatnie w naszej aglomeracji z takim... Marek