ŚWIETNE KONCERTY!!!! (1) ŚWIETNE MIEJSCE,TYLKO CENY LEKKO PRZESADZONE :( JEDNAK WARTO ZAGLĄDAĆ I... BEDAJ Klara - opinia (2) Kiedyś uwielbiałam chodzić do Stacji ze znajomymi i dość często spędzaliśmy... Klara specyficzny lokal dla specyficznych klientow (1) mialam okazje odwiedzic ten lokal przy okazji 'festiwalu kultur'. bylo... jędrzej
MEGA! (1) NIgdzie nie ma takich imprez jak w Tropikach, narzekacie jak małe dzieci,... storm są lepsze miejsca... (1) chwalicie drinki ale jeśłi ktoś sie na nich zna to wie że nie sa zbyt... Monika Polecam (1) Fajne miejsce, chociaż niezbyt wiele zmieniło się w porównaniu z ..... Byłem... Eraser super (1) obsługa super, bardzo mili selekcjonerzy niespotykane jest to w innych lokalach yoony BOOLVAR POLECAM ZDECYDOWANIE (1) Byłem z towarzystwem w ostatnią sobotę na rewelacyjnej imprezie. Zdecydowanie... Tomasz tak ogolnie (2) w skrocie: muzycznie klub powala, a przede wszystkim Frisky - ostatnia sobota... Jarek Słabo (1) Po raz pierwszy wpadliśmy tam z chęcią zjedzenia ziemniaka, reklamowanego... bela Rewelacyjna obsługa (1) Pierwszy raz odwiedziłam ten klub i jestem pozytywnie zaskoczona panujaca tam... Magda Super klub !!! (1) Witam, dosyć często imprezuje w" Mieście Aniołów" , i muszę przyznać z całą... klubowiczka ogólnie klub fajny, ale.. (1) Elypse Club, jest fajnym klubem pod względem klimatu , wystroju i muzyki,... stała bywalczyni Bardzo fajnie (1) Byłem, widziałem, potańczyłem... Impreza bardzo fajna. Dla tych co nie... Robercik Do selekccji (2) Dziwni troszkę jesteście bo za 1 razem w lutym wszystkich nas wpuscilisce bez... e.c super! (1) świetny klub, rewelacyjna atmosfera. lanika rewelacja! (1) jak najbardziej polecam:) kanika Wioleta - opinia (1) Barmani:) Drinki pozytywnie przyswajalne. Miło i przyjemnie.... Wioleta kwadratowa the best (1) Wczoraj (tzn.26.09.08)byłam na impresce z koleżanka w kwadadracie i ...bardzo... Asia :) Zajebisty Club (1) Naprawde tam panuje super atmosfera ludzie sie usmuechaja a nie patrza na... okay