super! (1) świetny klub, rewelacyjna atmosfera. lanika rewelacja! (1) jak najbardziej polecam:) kanika Wioleta - opinia (1) Barmani:) Drinki pozytywnie przyswajalne. Miło i przyjemnie.... Wioleta
kwadratowa the best (1) Wczoraj (tzn.26.09.08)byłam na impresce z koleżanka w kwadadracie i ...bardzo... Asia :) Zajebisty Club (1) Naprawde tam panuje super atmosfera ludzie sie usmuechaja a nie patrza na... okay Zabawa Genialna!!!! (1) Zacznę od opisania kilku faktów z dzisiejszej imprezy, które w dużym stopniu... Gizmo Jump (1) Ten klub to fajna sprawa by razem poszaleć ;D Gdynianka Do zbulwersowanej (1) A propos komentarza i zdarzenia, które miało miejsce w ostatni piątek... \ Polecam :) (1) Rewelacja, super miejsce, pyszne drinki - nie załują alko ;) , smaczne... MiniQua Porażka! (1) To jak zachowuje się obsługa to katastrofa jezeli nie jestes ubrany od Dolce... Klaudito Nie ma co.... (1) Chyba nie ma co się rozpisywać na temat tego klubu. Obsługa, wystrój, klimat... aro super (1) super dobra obsulga dziekuje kelnerce ktora miala nasza loze ,ja jestem na... robert morka slabiutko (1) Bylem niedawno ze znajomymi, oczywiscie ochrona nie chciala nas wpuscic bez... Nataniel Super !!!!!!!!!!!!!! (1) Klub prezentuje się jak najbardziej Genialnie :) Kelnerki śa naprawde... Fantagira SUPER MIEJSCE - POLECAM!!! (1) Nic dodać nic ująć!!! Aga TRAGEDIA (1) Kilka dni temu byłam po raz pierwszy w MA i muszę stwierdzić, że była to... ZBULWERSOWANA Superancko (1) Wpadlem tam wczoraj sobie z kolezanka zobaczyc ten slyynny rower i po stokroc... majkell Żenada (1) Tego co tam sie dzieje nawet nie chce sie komeentowac, bo slow nie starcza.... Ada Dno (1) Lokal dla snobów, zmanierowanych ludzi, "warszawki", maczo z toną żelu i... Krzysiek Po prostu ŻENADA!!! (1) Tylko tym słowem jestem w stanie opisać wrażenia z dzisiejszej nocy... Adam