Polecam (1) Polecam lokal wszystkim sympatykom jazzu, byłem w piątek...:) MasterMariano kameralnie i sympatycznie (1) na wypad ze znajomymi-super sprawa. byłam w szkou,bo ceny naprawde były... yep :) wiocha!!!!!! (2) Jeżeli tak wygląda miasto aniołów, to ja już wolę do piekła. Wstęp: płatny.... Ynez
fatalna obsługa (1) Byłam w tym lokalu już kilka razy i szczerze mówiąc już więcej się tam nie... ali nareszcie cos! (1) ludzie, super miejscowa, z czasem samo sie ruszy, bo klimat to miejsce ma... patryk WojtI - opinia (1) pierwsza raczej srednio, pozostaje liczyc ze powoli sie rozkrecą ;) WojtI Zła Kobieta (1) Jednym słowem: Full Wypas! Ka3 gratulacje (1) bardzo fajny lokal, obsługa rewelacyjna, super szefowa Gosia !!! z okazji... xxx ... (1) Marcinie, tancerki to laleczki i ładne. starasz się i dlatego i sie... tent3@wp.pl marcin jest z*******y (1) Marcinie kochanie drogie, zawsze byłeś z*******y, nie zmieniaj sie. tylko... tant3@wp.pl Dziękuję za obiad, którego się nie doczekałam (1) Oczekiwanie na kelnera - 40 minut, pani kelnerka przyszła dopiero po... Zniesmaczona dla mnie najlepszy (1) uważam, że jeden z najlepszych klubów... kuchnia także ktoś matt - opinia (1) Klub jest zazwyczaj taki, jak publiczność, do której jest adresowany.... matt yyyyyyyyyyyyy (1) dziwne miejsce.... ma aspiracje na warszawkę, ale kiepsko im idzie,... stary klubowicz Czy tam wogule jest Menager? (1) to co poprostu robi sie w tym klubie to jest dramat!! pelno hot lasek granica... Kamil :) (1) Popieram opinię moich poprzedników. W dalszym ciągu mało osób wie o tym... Aguś Małolaty (1) Ogólnie klub strasznie sie stoczył, jeszcze rok temu jak tam byłem było... Barthez ogolnie to na plus;) (1) najwieksze wady to: platna totaleta:p, problemy w szatni (kolejka i gubia... just me Świetna lokalizacja, (1) kameralny klimacik i ciekawy pomysł na klubokawiarnię. Dodatkowo można też... Gzylu nieporomienie... (1) co to w ogole jest za lokal? na samym wejsciu sie zrazilem, ochroniarze... zndegustowany