:) (1) Popieram opinię moich poprzedników. W dalszym ciągu mało osób wie o tym... Aguś Małolaty (1) Ogólnie klub strasznie sie stoczył, jeszcze rok temu jak tam byłem było... Barthez ogolnie to na plus;) (1) najwieksze wady to: platna totaleta:p, problemy w szatni (kolejka i gubia... just me
Świetna lokalizacja, (1) kameralny klimacik i ciekawy pomysł na klubokawiarnię. Dodatkowo można też... Gzylu nieporomienie... (1) co to w ogole jest za lokal? na samym wejsciu sie zrazilem, ochroniarze... zndegustowany Jestem b.niezadowolona! (1) W dniu 24.08.2008 r. w godzinach wieczornych ok. godz.23.00 razem z mężem... Agnieszka Jest OK !!!! (1) Po dłuższej przerwie nieobecności, postanowiłam wybrać się wspólnie ze... Magdalena Świetnaimpreza, ale... (1) Można się wybawić do utraty sił. Pomysł z tancerkami rewelacja! Muzyka też... mfirka laker - opinia (1) do tej pory mialem dobre zdanie na temat stacji. dobre drinki w dobrych... laker xxx - opinia (1) po przeczytaniu tych wszytskich pozytywow zamierzam sie tak dzis wybrac i... xxx :) (1) klub warty odwiedzenia aaa A gdzie reklama? (1) Żeby ludzie przychodzili trzeba zainwestować w reklamę, jak na razie to malo... mika rozczrowana (1) bylam kilka razy z siostra i znajomymi na pizzy oraz piwku i zawsze bylo... agnieszka i ania solidne drinki (1) ostatnio wpadliśmy do CICO na drinka ze znajomymi i muszę przyznać, że... Bzik a gdzie piwo? (1) ja nawet na jedno nie mogłam zostać, z tej prostej przyczyny, że piwa BRAK... thea Pozdrowienia (1) Pozdrowienia dla Kasi od Płocka;D Mlody Ładnie ale pusto (1) Ładne wnętrze, znośny klimat, niezła house'owa muza. Natomiast latem -... Yar Koncert L. Dranickiego (1) Wczorajszy koncert Leszka Dranickiego byl wspaniały. Magiczne miejsce dzięki... Abi 2x50+ - opinia (1) Klimat oceniłam tak nisko,bo tworzą go w dużej mierze goście a my trafiliśmy... 2x50+ Lipcowy pt. ... (1) Lipcowy piątek, spotkanie z dawno newidzanymi znajomymi z podstawówki. Zabawa... Betsi