ona - opinia (1) byłam w piątek, świetny dj ona napewno tam wrócimy!! (1) byliśmy na imprezie w sobotę 14 czerwca, spodobało nam się to, że lokal jest... ekipa osmioosobowa Cudne miejsce (2) Jedno z lepszych, o ile nie najlepsze miejsce do pogadania, wypicia i... Dominika
odradzam!! (1) Odradzam każdemu kto chciałby się udać do Cico, jest nieprofesjonalna... Życzliwa..:-) klubowo i kolorowo (1) podoba mi się.... i fajna muzyka grześ Miło :) (1) Byłam pierwszy raz w waszym lokalu i muszę powiedzieć że bardzo miło... Kami ;) (1) Myślę że impreza rockowa jak najbardziej mogłaby się udać w tym miejscu .... daga o której zamykacie? (1) Byłam kiedyś z przyjaciółkami do północy (poniedziełek), a tu ostatnio (też w... Hanna Klimatyzacja dla wybranych? (2) Byłam w clubie w połowie kwietnia , fakt gorąco nie było, ale właściciele... Sonia nad samym morzem (1) polecam szczególnie stoliki na zewnątrz restauracji. ceny wysokie wiec trzeba... b. O co chodzi ...................???? (1) Lokal został mi polecony jako super miejsce na sobotni wieczor, zaczeło sie... Anna Michalska Klub całkiem całkiem fajny :) (1) Jak dla mnie klub boolvar całkiem fajny jest!! A co do reszty komentarzy ze... Olivka :) (1) pozdrowienia dla ekipy Andersena ps. always look on the bright side of life przyjaciółki baru ;] 1 Urodziny CICO (1) Super dzieki za ten urodzinowy wypas. Wyzej juz nie mozna !!! Trojmiasto... Koneser w końcu porządne miejsce w Gdyni (1) .. miejsce z własnym niepowtarzalnym klimatem. Świetny wystrój, muzyka i... al Fajny klimat (1) Bardzo miła obsługa, profesjonalni barmani, ochrona na poziomie. W dzień... Anna tupeciara (1) zapłaciłem rachunek 300zł w godzine no i zostawiłem kelnerce 10zł napiwku ,a... stały klient oto chodzi :D (1) jak dla mnie fajnie . szkoda że nie ma więcej takich miejsc jak to w Gdyni. ptak DARIA - opinia (1) uwielbiam ten club jestem czestym gosciem. klimat i muzyka... DARIA :) (1) Super imprzka polecaaaaaam :D ada