super (1) Bardzo mi się podobało - byłam akurat na wieczorze ballad jazzowych. Klimat... P. polecam (1) Super lokal, przemila obsługa. Bardzo milo i sympatycznie spędziłysmy tam pól... zadowolona Klasa (1) Jedno z najbardziej klimatycznych miejsc w trójmieście, polecam każdemu. EBPblMAH
warto odwiedzic (2) wystroj ok.nie mialam szczescia do obslugi, ale chetnie przyjde na koncert,... Ania snobistycznie (1) mega snobistyczny lokal, większość gości wyżej s.., niż d... ma, obsługa za... vanilla niestety tylko muzyka jest tutaj dobra (1) Muzyka - swietna, szczeolnie gdy jest jakis zespol ktory dogrywa/dospiewuje... anita01 co się stało (1) Przychodzę do CICO dosyć często i muszę przyznać, że wiele się zmieniło.... stefan- stały klient Monia - opinia (1) no cóż...co tu dużo pisać-jedzenie rewelacyjne,wystrój i klimat bardzo... Monia Barmani (1) Barmani w Żaku mają "charakterki" - szczególnie męska część. Mają lepsze i... Aga meega ;] (2) idealne miejsce na piwko/drinka ze znajomymi przed po lub zamiast imprezy.... Kobra Czesław Marzanowski - opinia (1) Oby jak najwięcej, tego typu klubów dla młodzieży. Czesław Marzanowski Polecam (1) Bardzo mi się podobało w Clubie 80. Jedzenie pyszne, szczególnie polecam... taka jedna sympatycznie (1) Parę dni temu byłam pierwszy raz na obiedzie w boolvarze. Na danie czekaliśmy... Obiektywna Moje zdanie. (1) Byłem ze dwa razy na weekendowej imprezie i moje wrażenia są następujące:... cokolik cico sie zmienia... (1) roznie bywa w cico, 8.03 byla pani w lateksowej spodniczce plus pare... w super!!! (1) rewelacyjne miejsce, ale trafienie tam graniczy z cudem! nie wiem czy o to... magda Jack i Marysia - opinia (1) W ostatnia sobote przekonałem sie bedąc z dziewczyną o nudności tego miejsca... Jack i Marysia Klient bardziej obiektywny - opinia (1) Nigdy w życiu bedąc w boolvarze nie zostalem źle potraktowany przez kelnerki,... Klient bardziej obiektywny Kodi - opinia (1) W jeden z niedzielnych wieczorów odwiedziłem przypadkowo ten lokal. Na... Kodi porażka (1) muzyka dla niewymagającego ucha, wystrój bez wyrazu, poza tym jak można stać... Limno