za kino i kanapy (1) szczególnie w tygodniu, gdy pusto i muzyka buja dookoła. Kanapowy charakter... mm Nie przesadzajcie z tym barmanem !!! Że jest tak cool (1) Byłem wielokrotnie w Cico lokal bardzo mi sie podoba, jedzenie... Stały zadowolony klient ==> Club HADES <== (1) club znakomity ciekawi ludzie bardzo ładny wystrój muzyka też ponadmiarowa... Lisek
JEDYNY KLUB W TRóJMIESCIE DLA 30-LATKOW!!! (1) R E W E L A C J A!!!! Długo szukałam czegoś w Trójmieście co zaspokoiłoby... Angela Czas Słodko Spędzony (1) Zaprosiłam kilu znajomych w celu posiedzenia, popicia, pogadania. Piątek... Miła jest OK (1) klimat jest OK przez duże O. Naprawde bardzo fajny. Licze na większą ilość... JOSEF Dobra zabawa (1) Byłam tam tydzień temu z grupką przyjaciół, bawiłam się świetnie do 3 nad... kasia lizliz - opinia (1) do klubu cico wpadam od czasu do czasu, 12 zl za makaron z warzywami,... lizliz Przereklamowany Sopot to i nienormalni ludzie zawitają wszędzie (1) Świetne miejsce, wystrój przyjemny, obsługa bardzo dobra. Jednak nie zawitam... Kuba BRAWO (1) świetna lokalizacja, miła obsługa ale przede wszystkim niesamowity klimat, no... ola Omijać (1) Nie polecam, a gdybyście się skusili czeka Was niemiła niespodzianka w... konsument bardzo ..... bardzo (1) no poprzedniczka ostro skrytykowała, ale chyba dość subiektywnie.. Bardzo... Lehoo wspomnienia po Sylwestrze (1) Wielka szkoda, bo klub fajny, muzyka super, ale organizacja Sylwestra była... Organizatorka olek - opinia (1) fantastyczny klimat bardzo mila obsługa,czekamy na karte stałego klijęta........ olek REWELACYJNIE (1) zawiedziona ja tez bylam na tej imprezie sylwestrowej i nie wierze w to co... Hanuś Katarzyna - opinia (1) Lokal chyba wciąż w budowie, bo co chwilę pojawiają się jakieś wiertarki i... Katarzyna Odp na "opinie" (1) Witam. Dziękuje za uświadomienie mi problemu brudnego szkła.Obsługa dostała... manager Marek - opinia (1) Byłem tam trzy razy. Pierwszy raz kilka mies. temu. Klapa. nic się nie... Marek Sylwester (1) Dziękuję za wspaniałą zabawę!!! Będę polecał lokal znajomym. Młody 30 letni. Zawiedziona - opinia (1) Nie czuję się uprawniona do oceny klubu, bo w nim nie bywam, natomiast... Zawiedziona