o której zamykacie? (1) Byłam kiedyś z przyjaciółkami do północy (poniedziełek), a tu ostatnio (też w... Hanna Klimatyzacja dla wybranych? (2) Byłam w clubie w połowie kwietnia , fakt gorąco nie było, ale właściciele... Sonia nad samym morzem (1) polecam szczególnie stoliki na zewnątrz restauracji. ceny wysokie wiec trzeba... b.
O co chodzi ...................???? (1) Lokal został mi polecony jako super miejsce na sobotni wieczor, zaczeło sie... Anna Michalska Klub całkiem całkiem fajny :) (1) Jak dla mnie klub boolvar całkiem fajny jest!! A co do reszty komentarzy ze... Olivka :) (1) pozdrowienia dla ekipy Andersena ps. always look on the bright side of life przyjaciółki baru ;] 1 Urodziny CICO (1) Super dzieki za ten urodzinowy wypas. Wyzej juz nie mozna !!! Trojmiasto... Koneser w końcu porządne miejsce w Gdyni (1) .. miejsce z własnym niepowtarzalnym klimatem. Świetny wystrój, muzyka i... al Fajny klimat (1) Bardzo miła obsługa, profesjonalni barmani, ochrona na poziomie. W dzień... Anna tupeciara (1) zapłaciłem rachunek 300zł w godzine no i zostawiłem kelnerce 10zł napiwku ,a... stały klient oto chodzi :D (1) jak dla mnie fajnie . szkoda że nie ma więcej takich miejsc jak to w Gdyni. ptak DARIA - opinia (1) uwielbiam ten club jestem czestym gosciem. klimat i muzyka... DARIA :) (1) Super imprzka polecaaaaaam :D ada super (1) Bardzo mi się podobało - byłam akurat na wieczorze ballad jazzowych. Klimat... P. polecam (1) Super lokal, przemila obsługa. Bardzo milo i sympatycznie spędziłysmy tam pól... zadowolona Klasa (1) Jedno z najbardziej klimatycznych miejsc w trójmieście, polecam każdemu. EBPblMAH warto odwiedzic (2) wystroj ok.nie mialam szczescia do obslugi, ale chetnie przyjde na koncert,... Ania snobistycznie (1) mega snobistyczny lokal, większość gości wyżej s.., niż d... ma, obsługa za... vanilla niestety tylko muzyka jest tutaj dobra (1) Muzyka - swietna, szczeolnie gdy jest jakis zespol ktory dogrywa/dospiewuje... anita01 co się stało (1) Przychodzę do CICO dosyć często i muszę przyznać, że wiele się zmieniło.... stefan- stały klient