Rewelacja... (1) Byłam tam pierwszy raz ale napewno nie ostatni... Już poinformowałam... Agnieszka A miało być tak pięknie (1) Razem ze znajomymi odwiedziłam klub zachęcona interesującym wnętrzem. I chyba... Klara Dj:) (1) Miałem przyjemność grać 28.XII w Cico:)Polecam klubik.Jest bardzo sopocki jak... Frisky
klient - opinia (1) no coz... nidgy nic nie ma jak przychodze. Kawa dobra ale szklanki i... klient Pozdrowienia dla osób z nocy Sylwestrowej :) (1) To byla moja druga impreza w tym klubie, bardzo udana. Impreza noworoczna w... Sebastian sylwester -jak już to tylko w CICO- coś wspaniałego (1) Wystrój rewelacyjny, super muzyczka,mogę powiedzieć, ze DJ-e czytają w moich... ewa Rozbój w Cico - zero reakcji!!!!!! (1) Witam, wczoraj czyli 26.IX.2007 byłem z kolegą w państwa klubie, usiedliśmy... Michał super klub (1) ostatnio bawiliśmy się w 80' i było naprawde super!! Razem ze znajomymi... Madzik Nieciekawie (2) Nieciekawie Obsluga dość miła, i drinki też dobre.Sam wystroj nieza ciekawy.... Monique Polecam (1) Nie się co rozpisywać - trzeba zobaczyć, bardzo fajne miejsce.... Tomek Cico - selekcja!!! (1) Cico = zadnych dresów w wersji eleganckiej, żadnych Dod Elektrod i żadnych... Gosia - nowa, ale od teraz już s Wrażenia: (1) Mój ulubiony klubik w Trójmieście, rewelacyjny wystrój, super klimacik,... stały klient SUPER KLUB (1) Klub fantastyczny :) mega wystrój, super obsługa, piękne kobiety i genialna... Mati nareszcie fajny klub w trojmieście (1) Byłam ostanio na imprezie super wystrój klimat fajany. Do tego można dobrze... MARIA supeer!!!! (1) knajpa naprawda suuuuuper.klimatyczna obsluga exstra zwlaszcza pani alicja :}... bonus SUPER !!! (1) Najlepszy klub w Trójmieście, mający niesamowity klimat oraz przemiłą obsługę... Stały klient Prawie jak u Kafki... (2) Siedzisz sobie w klubie nocnym i pijesz piwko, tańczysz, prosisz kogos do... Fafa śWIETNIE!!! (1) Nieczęsto chadzam po klubach ale to się zmieni odkąd do Was trafiłem, od... Zachwycony Jak w domu !! (1) Slow brakuje, jednym slowem WYPAS 1-klasy,klimacik, oferta ,obsluga i muza... Koneser + i - (1) Cudowni barmani (w szczegolnosci Pan w okularach i chlopak z dolnego... taki tam ktos