W Gdyni najlepszy (1) Klub zrobiony na styl warszawki, lansiarski - ale to jest ok. Rewelacyjna... Lila Nic dodać nic ująć po prostu super! (1) Bardzo polecam to miejsce, byłam tam wczoraj z moim Ukochanym i naprawdę... Kinga Bardzo ciekawe miejsce!!! (1) Naprawdę jestem zaskoczony in plus! Gratuluję szczególnie obsługi. Pełen... Rafał
Fantastycznie (1) Nowy lokal z oryginalnym wystrojem i niepowtarzalnym klimatem, a do tego... Krzysiek alllllle jaaaazda (1) mozna sie tu pobawic, więcej imprez z saxem proszę johny m&j - opinia (1) polecam!!! super klimat! brakowało mi w Gdyni takiego miejsca. W dzień... m&j uczta dla oczu (1) w sobote znajomi wyciagneli mnie do Andersena na imprezke, lokal generalnie... Madzia Tego jeszcze nie było!!!!!! (1) Jeżeli ktoś szuka nietuzinkowego miejsca na ploteczki, spotkanie towarzyskie,... Basia2k Do Ninka34 (1) Tak się składa, że klientela jest przed 30-stką zazwyczaj, po 30-stce... Oyo Czapki z głów! (1) W minioną sobotę odwiedziłem boolvar.Nareszcie znalazłem to czego od długiego... Pi pięknie! (1) cudowne klimatyczne miejsce! jestem zachwycona i wpisuję sie na liste stałych... Olala polecam !!!! (1) jestem pod wrazeniem .. pierwsza knajpa w gda w ktorej sie zakochalam :))) gosk Zupełnie inna bajka! (1) Wejście znalazłam przypadkiem. Weszłam..i szok! Tego w Gdyni mi brakowało.... Ninka34 mhmmmmmmmmm (1) strasznie tam zimno! alka Rewelacja (1) Aż wstyd się przyznać .. w zeszłą sobotę byłem tam pierwszy raz ... Od teraz... AK marcin - opinia (1) odrobina sopotu w gdańsku;) marcin zapraszam (1) drodzy Państwo!!bawiłem sie w clubie 80 w sobote!!nastrój jest wyjątkowy jak... Bartek cd... POPROSTU DRUGI SWIAT !!!!!!! (1) Do tego konkurs na aparaty za 5 zł ?????? przecież to do śmieci!!!! Zamięcie... KAZZ DOSŁOWNIE DRUGI ŚWIAT..... (1) Dwa światy??????? … chyba „ DRUGI ŚWIAT „ !!!!!! zawiodłem... KAZZ Wspaniała zabawa (1) Polecam wszystkim, którzy lubią się zabawić przy każdej muzyce.... Dagmara