Zupełnie inna bajka! (1) Wejście znalazłam przypadkiem. Weszłam..i szok! Tego w Gdyni mi brakowało.... Ninka34 mhmmmmmmmmm (1) strasznie tam zimno! alka Rewelacja (1) Aż wstyd się przyznać .. w zeszłą sobotę byłem tam pierwszy raz ... Od teraz... AK
marcin - opinia (1) odrobina sopotu w gdańsku;) marcin zapraszam (1) drodzy Państwo!!bawiłem sie w clubie 80 w sobote!!nastrój jest wyjątkowy jak... Bartek cd... POPROSTU DRUGI SWIAT !!!!!!! (1) Do tego konkurs na aparaty za 5 zł ?????? przecież to do śmieci!!!! Zamięcie... KAZZ DOSŁOWNIE DRUGI ŚWIAT..... (1) Dwa światy??????? … chyba „ DRUGI ŚWIAT „ !!!!!! zawiodłem... KAZZ Wspaniała zabawa (1) Polecam wszystkim, którzy lubią się zabawić przy każdej muzyce.... Dagmara GDYŃSKA MASAKRA PIŁĄ TARCZOWĄ (1) Odwiedzilam Boolvar po raz kolejny i prawdopodobnie po raz ostatni...Pani... Baba Brawo Panie Właścicielu (1) Weszłam z koleżanką do Boolvaru ok godz. 20 w sobotę. Po kilku zamówieniach... kocur Warto (1) Byłem tam z żonką w sobotę 15 września. Od wejścia spotkaliśmy się z bardzo... Ksawery Ania - opinia (1) Trafiłam tam przypadkiem z chłopakiem, wypiłam przepyszną jaśminową herbatę,... Ania To jest to!!! (1) W ostatnia sobotę bawiłam się tam na swoim wieczorze panieńskim. Już od... Dotik SZOOOKK!! (1) Byłam STAŁA bywalczynią tego klubu (potrafilam rozwalic tam ponad 2000zł w... natti xyzta - opinia (1) Bylam tam kilkakrotnie i musze powiedziec ze potrawy, które wybrałam bardzo... xyzta very goog choice! (1) Super klub, świetna atmosfera, miłe towarzystwo i do tego przystępne ceny!... DZIK chce się wracać (1) tylko jak otrzymać kartę lojalnościowa? tomi strona internetowa (1) Przydałoby sie stworzyć profesjonalną i ciekawą stronę internetową. Chetnie... stała bywalczyni Dziękuję za cudowny wieczór panieński! (1) Chciałabym podziękować, za pomoc w organizacji REWELACYJNEGO wieczoru... Tysia Super miejsce!! (1) Zorganizowalysmy tam wczoraj wieczor panienski i musze przyznac, ze bylam... Ola