tam jest naprawde fajnie (1) obsluga usmiecha sie od samego wejsci, barman od razu do Ciebie zagada,... jazzman Kaska - opinia (1) mile miejsce godne odwiedzenia... negatywne opinie umieszczone ponizej sa... Kaska fajne miejsce na dobre spedzeie czasu (1) super lokal wystoj rewelka niewiem o co chodzi tym ktorym sie niepodoba.... marek
Aloha CICO :) (1) Bylam juz dobrych kilka razy w tym miejscu (pyszna babeczka jogurtowa czy... Mag czepiacie się ! (1) Jak dla mnie wystrój klubu ciekawy. Obsługa miła. Szama smaczna. Imprezy ( a... Eustachy Łodyga fajne miejsce... (1) bywam często w cafe i nie moge się doczekać lunchy o których rozmawiałem z... jarek super! (1) super klub, bylem na otwarciu w lozy super vip i bylem pod wrazeniem, w... amp Okropne jedzenie (1) Club bardzo fajny, wkońcu można sie gdzieś wybrać na drinka,ale jeżeli... Małgosia Krótko... (1) Uwielbiam tam przychodzić :) Oryginalny wystrój, miła obsługa i świetna... Stała bywalczyni ;) Dwa co????? (1) Ludzie to, ze na skwerku nie ma gdzie sie podziac bo na Pokladzie jest dla... gastronom pomorza :/ pod każdym względem (1) Zdarzyło mi się odwiedzić Boolvar trzy razy...o dwa za dużo... Kto tam... Paweł Polecam (1) Jestem zachwycona! Bylam juz kilka razy i mam jak najlepsze wrazenia:) Do... aga mi się podoba (1) wpadam często na szarlotkę jest super... i ten czarny barman też anka Wojtek - opinia (1) Jest OK :) Wojtek Bardzo fajnie :) (1) Cześć. Właśnie wróciłem z Andersena, byłem tam pierwszy raz i... było... Eraser Milusio :D (1) Dwa Światy są poprostu the best :* Sanderka subiektywnie... (1) kuchnia? jaka kuchnia... miejcie litosc... 4 krotnie dawalem szanse waszym... Dariusz B. REWELACJA (1) Klubi super, klub nr 1 w Gdyni:) ochrona zna sie na swojej pracy , mam... Inka pelna petarda (1) poprostu super, obsluga, ceny, muza, klimat..... wszystko ok ... !!!!Bargian... Kamil Dj Silent SUPER DOZNANIA!!!!!!! (1) Tutaj jest naprawde bardzo fajnie mozna liczyc na zabawe w kazdy dzien... Zadowolona