Obsługa powinna byc wymieniona! (1) Dokładnie chodzi mi o Panią K. (krótkie ciemne włosy) która Z ŁASĄ nas... Klienta Polecam !! (1) Na dzień dobry powiem że kanjpka jest z prawdziwego zdarzenia, 2 poziomowa u... Tomas Dominik - opinia (1) bardz sympatyczne miejsce zarówno do spedzenia go na rozmowie jak i zabawie... Dominik
Dobre jedzonko w przystępnej cenie !! (1) Na pierwszy rzut oka lokal o pozorze drogiego, po otrzymaniu jednak menu w... Bartek Dzieki i powodzenia! (1) pierwszy raz przyszłam przypadkiem. Od tego czasu z pełną swiadomością i... kamyk MAX Klimat (1) Super klimat i obsługa, polecam wszystkimrzy lubią dobrą zabawę. Rachmani infernir - opinia (1) troszke zamocna muzyka ale klimat jest rewelacyjny :) infernir szkoda za taka beznadziejna muza! (1) ok wszyscto jest super gdyby nie ta muza - a to jest najwazniejsze!!!!!!!!... alutka Fajny klub w centrum Gdańska (1) Na klub natknęłam się poszukując lokalu serwującego drinki i z... NeoKatrina Poprostu wspaniale (1) Wtym miejscu jest naprawde wspaniale można naprawde dobrze się zabawić ...i... ASIA+ Cafeteria i juz (1) Jedyny lokal w którym można napić się Peroni wg. receptury Szefa :]... Dareus I. Lucus Elegancki i naprawde wyrafinowanu klub i żadnych półgłówków w dresach!!! (1) Elegancki i naprawdę wyrafinowany klub i żadnych półgłówków w dresach!!!... Jacek Nareszcie! (1) Nareszcie powstała fajna knajpa w GDYNI!!! Ileż można jeździc do Sopotu...... Gdynianka ochrona obiektu :-) (1) Ochrona pierwsza klasa. Odpowiedni mężczyźni na odpowiednim miejscu...... AGA bardzo milo (1) odwiedzilam Was przez przypadek i nie powiem...... bardzo milo,az chcialo... andzia pozdrowienia dla kucharza (1) fajnie, super jedzenie, muza może być powodzenia magar ..hmmm.. (1) niby to wszystko fajnie wygląda, ale jakoś jest już znane, ktoś się chyba... podróżnik Rewelka (1) Byłem w sobotę, i jest extra, takiego klubu brakowalo w Gdyni, nareszcie... slowman Błagam zmieńcie muzykę! (1) Klub jest fajny ale muzyka skoro koniecznie musi być klubowa(choć nie licuje... Weronika Rewelacja! :) (1) Jak w tytule - po prostu rewelacja! Takiego miejsca brakowało w 3city! :)... Alka