wczoraj bylem tam pierwszy raz (2) chodzilem tam jeszcze kiedy istnial punkt, wczoraj przypadkiem wpadlismy i... marcin hm... (1) Kelnerki i kelnerzy przemili..zawsze usmiechnieci..ale co to jest za... Martynka świeżyna!! (1) na początek: dziwi mnie że nie ma jeszcze komentarzy dotyczących sobotnich... rough
angel - opinia (2) Najlepsze imprezy w 3city:D:P angel wreszcie cos dla 30latkow (1) Jestem kobieta po 30 tce.Bardzo sie ciesze ze w koncu jest jakis lokal dla... Apia Świetny klimatyczny klub (1) Polecam miejsce, swietne na spotkania! Swietny wybor drinkow, oblsuga bardzo... Monique super (1) rewelacyjne koktaile barman w okularach swiatowej klasy. piotr REWELKA (1) Naprawde super miejsce ! Świetny wystrój, obsługa rewelacyjna no a jedzonko... D$ W Gdyni najlepszy (1) Klub zrobiony na styl warszawki, lansiarski - ale to jest ok. Rewelacyjna... Lila Nic dodać nic ująć po prostu super! (1) Bardzo polecam to miejsce, byłam tam wczoraj z moim Ukochanym i naprawdę... Kinga Bardzo ciekawe miejsce!!! (1) Naprawdę jestem zaskoczony in plus! Gratuluję szczególnie obsługi. Pełen... Rafał Fantastycznie (1) Nowy lokal z oryginalnym wystrojem i niepowtarzalnym klimatem, a do tego... Krzysiek alllllle jaaaazda (1) mozna sie tu pobawic, więcej imprez z saxem proszę johny m&j - opinia (1) polecam!!! super klimat! brakowało mi w Gdyni takiego miejsca. W dzień... m&j uczta dla oczu (1) w sobote znajomi wyciagneli mnie do Andersena na imprezke, lokal generalnie... Madzia Tego jeszcze nie było!!!!!! (1) Jeżeli ktoś szuka nietuzinkowego miejsca na ploteczki, spotkanie towarzyskie,... Basia2k Do Ninka34 (1) Tak się składa, że klientela jest przed 30-stką zazwyczaj, po 30-stce... Oyo Czapki z głów! (1) W minioną sobotę odwiedziłem boolvar.Nareszcie znalazłem to czego od długiego... Pi pięknie! (1) cudowne klimatyczne miejsce! jestem zachwycona i wpisuję sie na liste stałych... Olala polecam !!!! (1) jestem pod wrazeniem .. pierwsza knajpa w gda w ktorej sie zakochalam :))) gosk