SZOOOKK!! (1) Byłam STAŁA bywalczynią tego klubu (potrafilam rozwalic tam ponad 2000zł w... natti xyzta - opinia (1) Bylam tam kilkakrotnie i musze powiedziec ze potrawy, które wybrałam bardzo... xyzta very goog choice! (1) Super klub, świetna atmosfera, miłe towarzystwo i do tego przystępne ceny!... DZIK
chce się wracać (1) tylko jak otrzymać kartę lojalnościowa? tomi strona internetowa (1) Przydałoby sie stworzyć profesjonalną i ciekawą stronę internetową. Chetnie... stała bywalczyni Dziękuję za cudowny wieczór panieński! (1) Chciałabym podziękować, za pomoc w organizacji REWELACYJNEGO wieczoru... Tysia Super miejsce!! (1) Zorganizowalysmy tam wczoraj wieczor panienski i musze przyznac, ze bylam... Ola mega...mega.. (1) yaRo JUZ ICH KOCHAM :D (1) Dzisiaj odbyl sie panienski wlasnie w Andersenie!!!!!! jesli ktos szykuje... klientka :) Przyjemny lokal (1) Duży plus za toaletę przystosowaną dla inwalidów. vertte Brak charakteru!!!! (1) Wystrój super, ale to niestety samo tak nie zadziała.Wpadam dość często, bo... moka PRAWDZIWY DRUGI WYMIAR (1) NIE MIŁA OCHRONA, WYSTRÓJ BAMBUSOWY, TOALETA W PRZYCZEPIE, ZAPACH CYPRYSÓW... ALEX Polecam (1) Swietny klimat, super obsluga. Prosze nie zmieniajcie nic! Rewelka. Takie... Bartez K - opinia (1) Fajny wystrój , lecz same desery słabe- deser lodowy bezpłciowy , owoce bez... K Jakie piwo? (1) Mam pytanko-jaki browarek mozna wypić - tradycycyjny Żywiec - czy coś... concrete :) (1) przecudowne barmanki, miła atmosfera, bardzo fajny wystrój. Po prostu... cali świetnie. (1) Świetna knajpa. Byłem tam dzisiaj na paru drinkach, w tym na "specjalnosci... alterego Come in & chill out (1) Po raz pierwszy w naszym kochanym miescie pojawilo sie miejsce gdzie mozna... Mai thi Reklama ! ! ! (1) Po raz kolejny byłem w Andersenie.... Wybrałem się tam z dziewczyna w... Eraser Po zeszłej sobocie... (1) Polecam gorąco. Jestem prawie, co tydzień i za każdym razem super się... Klio