lizliz - opinia (1) do klubu cico wpadam od czasu do czasu, 12 zl za makaron z warzywami,... lizliz Przereklamowany Sopot to i nienormalni ludzie zawitają wszędzie (1) Świetne miejsce, wystrój przyjemny, obsługa bardzo dobra. Jednak nie zawitam... Kuba BRAWO (1) świetna lokalizacja, miła obsługa ale przede wszystkim niesamowity klimat, no... ola
Omijać (1) Nie polecam, a gdybyście się skusili czeka Was niemiła niespodzianka w... konsument bardzo ..... bardzo (1) no poprzedniczka ostro skrytykowała, ale chyba dość subiektywnie.. Bardzo... Lehoo wspomnienia po Sylwestrze (1) Wielka szkoda, bo klub fajny, muzyka super, ale organizacja Sylwestra była... Organizatorka olek - opinia (1) fantastyczny klimat bardzo mila obsługa,czekamy na karte stałego klijęta........ olek REWELACYJNIE (1) zawiedziona ja tez bylam na tej imprezie sylwestrowej i nie wierze w to co... Hanuś Katarzyna - opinia (1) Lokal chyba wciąż w budowie, bo co chwilę pojawiają się jakieś wiertarki i... Katarzyna Odp na "opinie" (1) Witam. Dziękuje za uświadomienie mi problemu brudnego szkła.Obsługa dostała... manager Marek - opinia (1) Byłem tam trzy razy. Pierwszy raz kilka mies. temu. Klapa. nic się nie... Marek Sylwester (1) Dziękuję za wspaniałą zabawę!!! Będę polecał lokal znajomym. Młody 30 letni. Zawiedziona - opinia (1) Nie czuję się uprawniona do oceny klubu, bo w nim nie bywam, natomiast... Zawiedziona Rewelacja... (1) Byłam tam pierwszy raz ale napewno nie ostatni... Już poinformowałam... Agnieszka A miało być tak pięknie (1) Razem ze znajomymi odwiedziłam klub zachęcona interesującym wnętrzem. I chyba... Klara Dj:) (1) Miałem przyjemność grać 28.XII w Cico:)Polecam klubik.Jest bardzo sopocki jak... Frisky klient - opinia (1) no coz... nidgy nic nie ma jak przychodze. Kawa dobra ale szklanki i... klient Pozdrowienia dla osób z nocy Sylwestrowej :) (1) To byla moja druga impreza w tym klubie, bardzo udana. Impreza noworoczna w... Sebastian sylwester -jak już to tylko w CICO- coś wspaniałego (1) Wystrój rewelacyjny, super muzyczka,mogę powiedzieć, ze DJ-e czytają w moich... ewa Rozbój w Cico - zero reakcji!!!!!! (1) Witam, wczoraj czyli 26.IX.2007 byłem z kolegą w państwa klubie, usiedliśmy... Michał