obsługa za barem fatalna (1) Klub bardzo fajny. Kino oczywiście rewelacyjne i trzyma poziom. Jedyny minus... s-ss Extra (1) club całkiem niezły fajny klimat niezłe imprezy miło i fajnie bez dzieciarni... Adam Fajnie, ale... (1) W Andersenie byłam dobrych kilka razy. Podoba mi się klimat, aranżacja itp.... Patrycja
Pozytywne miejsca na ziemi! (1) Jeśli lubisz miejsce o orientalnym nie przytłaczającym wystroju, miłą, nie... Robero Wyznanie (1) Nazywam się Lechu i jestem andersenoholikiem. Lechu andersen jest ok :) (1) Byłam w tym klubie parę razy i jest dość fajnie. Brakuje szatni, trochę mało... mysza84 Jeszcze się taki nie urodził...... (1) Z wielką uwagą przeczytałem wszystkie opinie i muszę stwierdzić, że... Andrzej super (1) poszłam tam "przypadkowo",myslałam,ze bedzie tak sobie,ale pozytywnie sie... asia polecam! (1) Muzyka, muzyka, muzyka; Wystrój, wystrój, wystrój; Klimat, klimat, klimat.... bimbau ..o czym Wy mówicie??.. (1) ..hmm.. ..tak sobie czytam i aż żal mnie bierze, gdy patrze na te złe... Brombens:) kuchnia i bar na wysokim poziomie (1) Jestem stałym klientem państwa lokalu. Wracam do niego ponieważ kuchnia... stefan- stały klient hmh,... (1) ... miejsce baaaardzo sympatyczne, fajny wystrój i klimat, knajpa na miarę... Żabianiarze zyja w barze! meggaa (1) Mega klimacik, extra obsluga i jeszcze lepsze drineczki:] no i Dj Kuraa ... a... kasia za kino i kanapy (1) szczególnie w tygodniu, gdy pusto i muzyka buja dookoła. Kanapowy charakter... mm Nie przesadzajcie z tym barmanem !!! Że jest tak cool (1) Byłem wielokrotnie w Cico lokal bardzo mi sie podoba, jedzenie... Stały zadowolony klient ==> Club HADES <== (1) club znakomity ciekawi ludzie bardzo ładny wystrój muzyka też ponadmiarowa... Lisek JEDYNY KLUB W TRóJMIESCIE DLA 30-LATKOW!!! (1) R E W E L A C J A!!!! Długo szukałam czegoś w Trójmieście co zaspokoiłoby... Angela Czas Słodko Spędzony (1) Zaprosiłam kilu znajomych w celu posiedzenia, popicia, pogadania. Piątek... Miła jest OK (1) klimat jest OK przez duże O. Naprawde bardzo fajny. Licze na większą ilość... JOSEF Dobra zabawa (1) Byłam tam tydzień temu z grupką przyjaciół, bawiłam się świetnie do 3 nad... kasia