Fajno! (1) Właśnie stamtąd wróciłam, byłam 1 raz. Świetna muzyka, extra wystrój,... losagos DJ Ziętek (1) Szkoda, że tak mało gra ten pan, bo gra fajną starszą muzykę Szkielet barman.... (1) Zawsze lubiłam klub Żak, fajna atmosfera, koncerty i imprezy. Jednak... vesna
maciej - opinia (1) Nie zgodzę się z Panem poniżej. Cico oczarowało mnie pięknym ,niespotykanym w... maciej bardzo fajny i klimatyczny klub (1) bardzo fajny i klimatyczny klub Kajka Selekcja kontra rezerwacja (1) Byłam w Boolvarze raz i nie zachwycił mnie w najmniejszym stopniu. Co prawda... Patrycja adunia - opinia (1) aj law Ju do bólu!!!!!!!!!!!!!!;):*:*:*:* adunia wczoraj bylem tam pierwszy raz (2) chodzilem tam jeszcze kiedy istnial punkt, wczoraj przypadkiem wpadlismy i... marcin hm... (1) Kelnerki i kelnerzy przemili..zawsze usmiechnieci..ale co to jest za... Martynka świeżyna!! (1) na początek: dziwi mnie że nie ma jeszcze komentarzy dotyczących sobotnich... rough angel - opinia (2) Najlepsze imprezy w 3city:D:P angel wreszcie cos dla 30latkow (1) Jestem kobieta po 30 tce.Bardzo sie ciesze ze w koncu jest jakis lokal dla... Apia Świetny klimatyczny klub (1) Polecam miejsce, swietne na spotkania! Swietny wybor drinkow, oblsuga bardzo... Monique super (1) rewelacyjne koktaile barman w okularach swiatowej klasy. piotr REWELKA (1) Naprawde super miejsce ! Świetny wystrój, obsługa rewelacyjna no a jedzonko... D$ W Gdyni najlepszy (1) Klub zrobiony na styl warszawki, lansiarski - ale to jest ok. Rewelacyjna... Lila Nic dodać nic ująć po prostu super! (1) Bardzo polecam to miejsce, byłam tam wczoraj z moim Ukochanym i naprawdę... Kinga Bardzo ciekawe miejsce!!! (1) Naprawdę jestem zaskoczony in plus! Gratuluję szczególnie obsługi. Pełen... Rafał Fantastycznie (1) Nowy lokal z oryginalnym wystrojem i niepowtarzalnym klimatem, a do tego... Krzysiek alllllle jaaaazda (1) mozna sie tu pobawic, więcej imprez z saxem proszę johny