+ + + + + + + + + ... same plusy! (1) Jestem stała klientka miejsca Cico! Polecam pod każdym względem. Zarówno na... karola KELNERKI (1) Przy prawie pustej restauracji w godzinach lunchu,czas oczekiwania na... Alicja B. tego brakowało w Gdyni!!! (1) Idealne miejce na randki i spotkania w luźnym towarzystwie. Bywam tam... Asia
Polecam :)) (1) Byłem w Blue Time wczoraj, bardzo miłe miejsce :) Miejsca dużo, miła... Qóba TRAGEDIA KELNERKI SA STRASZNE (1) NA JAKIEJ PODSTAWIE ZATRUDNILI TE KLNERKI? LOKAL JEST FAJNY CENY... KLIENT OBIEKTYWNY no toć przecież to Siouxie (1) przeniesione na gdyński grunt. Rewelacyjny widok z werandy, szczególnie... mika REWELKA (2) Wspaniale miejsce na spedzenie czasu w wyrafinowanym, spokojnym i bardzo... Mr J obsługa za barem fatalna (1) Klub bardzo fajny. Kino oczywiście rewelacyjne i trzyma poziom. Jedyny minus... s-ss Extra (1) club całkiem niezły fajny klimat niezłe imprezy miło i fajnie bez dzieciarni... Adam Fajnie, ale... (1) W Andersenie byłam dobrych kilka razy. Podoba mi się klimat, aranżacja itp.... Patrycja Pozytywne miejsca na ziemi! (1) Jeśli lubisz miejsce o orientalnym nie przytłaczającym wystroju, miłą, nie... Robero Wyznanie (1) Nazywam się Lechu i jestem andersenoholikiem. Lechu andersen jest ok :) (1) Byłam w tym klubie parę razy i jest dość fajnie. Brakuje szatni, trochę mało... mysza84 Jeszcze się taki nie urodził...... (1) Z wielką uwagą przeczytałem wszystkie opinie i muszę stwierdzić, że... Andrzej super (1) poszłam tam "przypadkowo",myslałam,ze bedzie tak sobie,ale pozytywnie sie... asia polecam! (1) Muzyka, muzyka, muzyka; Wystrój, wystrój, wystrój; Klimat, klimat, klimat.... bimbau ..o czym Wy mówicie??.. (1) ..hmm.. ..tak sobie czytam i aż żal mnie bierze, gdy patrze na te złe... Brombens:) kuchnia i bar na wysokim poziomie (1) Jestem stałym klientem państwa lokalu. Wracam do niego ponieważ kuchnia... stefan- stały klient hmh,... (1) ... miejsce baaaardzo sympatyczne, fajny wystrój i klimat, knajpa na miarę... Żabianiarze zyja w barze! meggaa (1) Mega klimacik, extra obsluga i jeszcze lepsze drineczki:] no i Dj Kuraa ... a... kasia