Kurs fotografii (9) Witam, czy orientujecie się może gdzie jest? hjask poradzcie jak zamiescic zdj. na forum (3) jak w temacie, nie umiem zamieszczac na formu zdj. dotyczacych ogłoszeń,... mama SZUKAM SALI NA KOMUNIE - OKOLICE BOLSZEWA (1) Poszukuję sali na komunię najlepiej żeby to była sama sala,kucharkę... Aga
oddział psychatryczny Nowy Port (3) Czy ktos wie co sie dzieje z oddziałem psychatrycznym w Nowym Porcie.mój... maja Gdzie na kolację Wigilijną? (7) Zastanawiamy się z mężem nad spędzeniem Wigilii, tylko we dwoje. Może znacie... Bombelkowa Czapka wełniana (1) Witam. Może ktoś orientuje się gdzie mogłabym udać się z moją wełnianą czapką... czapa Szukam koleżanki na fitness, bieganie i spacerki z dzieckiem (1) Witam, mam 30 lat i od 2 lat mieszkam w Gdańsku. Nie mam tu znajomych dlatego... Aga Wieczór panieński w klubie (8) Witam Jak oceniacie wyjście kilku dziewczyn do klubu w Gdańsku na wieczór... KasiaS sylwester (4) Witam, Czy możecie polecić mi jakiś baaardzo dobry bal sylwestrowy? Chcę... Pola taniec / fitness z opieką dla dziecka (4) Czy znacie w Gdyni (ewentualnie w Rumi) jakieś kluby fitness lub szkoły... mama Depilacja masą cukrową - Gdzie? (4) w Gdańsku, macie jakieś namiary??? oyka fotograf z Kębłowa ?? (2) Witam. Jakiś czas temu czytałam tutaj ogłoszenie pewnej pani z Kębłowa, ta... sheilla Dziewczyny Pomocy!! (4) Nie karmie juz 2,5 roku. Z piersi leci mi siara, wydaje mi sie żę mam wysoki... mama SZUKAM KUMPELI Z CENTRUM GDAŃSKA NA POGADUCHY,SPACER,KAWĘ,PIWKO :) (17) Witajcie, W Gdańsku jestem od niedawna,dlatego też nie mam tu zbyt wielu... Florencja Gdzie do onkologa? (2) Potrzebuję konsultacji onkologa. Wiem, ze są przychodnie na... Aga studia (3) Jaki kierunek studiów ukończyłyście? Czym kierowałyście się przy wyborze? Czy... ccc ILE WAŻY TORNISTER TWOJEGO DZIECKA? (5) "GDYNIA OSZCZĘDZA GROSZE BO CIĘŻKI TORNISTER NOSZĘ " Kilka dni temu na... EDZIA życie z teściową (13) Jak radzicie sobie z teściową? Do pewnego momentu było ok. tzn. parę lat ale... mama Ginekolog (3) Witam mam prawie 17 lat chcemy z chłopakiem zacząć współżyć. Chcę iść do... Mi Szukam koleżanek na wspólną kawkę, piwko, wypad do kina itp:) (1) Hej, mam 24 lata i od dwóch lat mieszkam w Gdańsku. Mam chłopaka i poznałam... hape