prezent (7) witam, mam pytanie. czy cos kupujecie swojemu męzczyznie na rocznice, nie... promyk jaki ginekolog-endokrynolog (7) jw. ktory z lekarzy jest najlepszy??? jestem z kwidzyna i chciala bym... Iness ginekolog - endokrynolog z Gdyni (6) Mam niedoczynność tarczycy, stąd też potrzebuje Pani doktor specjalizującej... caarmen
BAJKA DLA DZIECI (2) NIE MA JASNOWIDZOW I KARTY TO ZABAWA NIC SIE NIE SPELNIA HA HA HA POPROSTV TO... ADA gdzie do psychologa (psychiatry?) z 13latkiem (18) od jakiegos czasu mam dosc spore problemy z synem..chodzi o stany... bizu Czy... (4) Samotna mama ma szansę na miłość? :-) NNT ubranie do oddania (3) Witam, Chciałabym oddać ubrania, w związku z tym mam pytanie odnośnie... sol12 Kochani KTO Z WAS słucha dawnych oraz obecnych PRZEBOJÓW DISCO POLO ??? (7) Kochani KTO Z WAS słucha dawnych oraz obecnych PRZEBOJÓW DISCO POLO ??? SZUSZU Wdzięczność? (15) Tytuł miał byc w cudzysłowie, ale niestety jest to w tytule nie mozliwe,... Alex78 podobasz mi się... (35) Czy jak facet powiedziałby do Was słowa „podobasz mi się chce się z... Jarek spa w Sopocie (2) Witam. moze ktoś polecic dobry salon SPA w Sopocie, w przystepnych cenach? oliwia Dobry psycholog Gdynia? (3) czy ktos moglby mi polecic dobrego psychologa z gdyni, bądź rumi, redy? bezsilna SOBOTNI WIECZÓR- szukam inspiracji (18) Witajcie, może ktoś podpowie jak można spędzić sobotni wieczór? Chciałabym... zyta z klanu nauka hiszpanskiego:) (4) Znacie kogos kto uczy hiszpanskiego? Najlepiej z Gdanska-Poludnie. Niby nic... Aga Makijażystka (5) czy zna ktoś dobrą makijażystkę stawiającą na delikatność, potrafiąca... klientka odczulanie trójmiasto (24) mam pytanie, czy ktoś odczulał się na cokolwiek ( ja musiałabym najlepiej na... Magdalena Wielka Brytania (53) Hej kobietki Może któraś z was też planuje wyjazd do Anglii wraz z... Magda Włoska piosenka -tytuł (1) Cześć Szukam piosenki którą 15 lat temu grali muzycy na weselu mojej... dv ZAGADKA - prawa matki (16) czy ktoś z Was zgadnie......jestem po rozwodzie, miejsce pobytu dzieci u... Stefanka zapraszam na tort :) (22) Wykonuję torty w stylu angielskim z dekoracjami i smakami jakie się tylko... fajnetorty@wp.pl