Klata owłosiona/wydepilowana (13) Jak w temacie- jakie klaty u mężczyzn preferujecie? :) Kha Drzwi drewniane (8) Muszę wymienić drzwi w mieszkaniu i szukam poleconego stolarza. Może któraś z... olga Poszukuję towarzyszki na fitness lub siłownię (17) Chciałabym zacząć ćwiczyć kilka razy w tygodniu, jednak nie mam z kim. A... Czarna
Ploteczki Panien Młodych i Mężatek :) 2011 (cz.23) (28) Mężatki :) 15.01.2011 => Margaret/ Wioletta I Daniel 15.01.2011 =>... Bombelkowa Apaszki. (2) Witam mam pytanie jakie nosicie apaszki szaliki? (kobiety) jeżeli możecie to... Trójmiasto. super pomysl (5) Praechodzilam dzis w okolicy dworca w Gdansku i Pani wieszala plakaty Super... tez mama CHYBA SIE ZAKOCHAM NA JESIEŃ :) MACIE TEZ TAK ? (4) Takie te kobiety jesienia sie robia romantyczne to chyba sie w jakiejs... romantic mama Juli Chce juz pic kawe spokojnie (3) smaczna kawa bez stesu Czy to mozliwe ???????????????? kawa mniam mniam masa marcepanowa (6) Witam, planuje sama zrobic mezowi tort na urodziny i moze cos z tego wyjdzie... marta SPRZEDAM MEBLE BABY VOX i spacerówkę CHICCO ENJOY FUN (1) http://tablica.pl/oferta/meble-baby-vox-hiacynt-IDldbd.html... Adka_30 Ginekolog z Akademii Medycznej (2) Witam Okazało się ,że jestem w wczesnej ciąży. Potrzebuję dobrego lekarza... ciężarna poszukuje kolezanek na wspolne wypady: kino imprezki kawa pub zakupy itp (11) witajcie jak w tylule, moje kum pele sie wykruszyly i wyjechaly za granice,... elmira terapia małżeńska (39) witam, proszę o poradę dotyczącą terapii małżeńskiej, gdzie można się umówić... gocha Poszukuje barwników spożywczych (2) Czy ktoś może wie gdzie moge kupić w trójmieście barwniki spożywcze ?... Hana prostownica (10) moze ktoras z Was poleci mi naprawde dobra prostownice do wlosow?? justyna8380 bambam (1) Wkoncu ktos cierpiacy Spotkajmy sie w tej nowej kawiarni w krewetce i... plotkara bambam w krewtce (1) wkrotce mozemy poplotkowac z dziecmi Otwiera sie kawiarnia dla mam z dziecmi... mamuska oddam łóżko (3) Witam może ktoś z was będzie zainteresowany to oddam łóżko w stanie naprawdę... Sylwek poszukuje kolezanek na wspolne wypady: kino imprezki kawa pub zakupy itp (1) Witajcie:) jak w tylule :) moje kumpele sie wykruszyly i wyjechaly za granie... elmira sprzedam ciuszki (2) witam serdecznie; sprzedam ciuszki ceny pod zdjęciem (w przypadku zakupu... karin