ginekolog-proszę o poradę (8) poszukuję prywatnego ginekologa do prowadzenia ciąży, słabo znam... gosiakowa pierwszy raz (14) hmm jak tu zacząć.. Postanowiliśmy z chłopakiem z robić następny krok:),... kropeczka Pomóżcie mi dziewczyny wybrać dobrego lekarza ginekologa oraz endokrynologa.Nie konowała!!! (13) Pomóżcie mi dziewczyny wybrać dobrego lekarza ginekologa oraz endokrynologa.... Madzia
dietetyk (2) Czy ktoś z Was zna dobrego dietetyka na terenie Trójmiasta? Muszę schudnąć... Matylda glukoza w ciazy (9) Dziewczyny czyktoras z Was miala tak,ze z obciazeniem 50-tka glukozy wyszedl... Ru.mink@ Swingowanie (3) To wszystko byłoby dobrze, gdyby nie szatan który zakradł się do ludzkich... paullinciaa Swing?! (2) Co wy kobiety na to?! Otóż my teraz dyskutujemy tu nad tym wszystkim, a świat... Baltazar poszukiwane kolezanki (4) Czesc dziewczyny szukam kolezanek gdyz w wiekszosci moje maja malo czasu na... samotna z gdanska makijaż/ sephora /galeria bałtycka (10) Czy ktoś miał okazję robić sobie makijaż w sephorze?? w galerii?? albo w... Emenems Zabawa w sferze seksualnej:) (1) Potrzebujesz nowych doznań? Szukasz wrażeń? Wejdź tutaj... monika19 poszukuję pracy jako nauczyciel wychowania fizycznego - trener (1) posiadam 20 letnie doświadczenie jako trener i nauczyciel w-f. Proszę o pomoc... uRSZULA Poszukuję osoby, która udzieli lekcji szycia (1) Jakw temacie: szukam osoby chętnej do udzielenia takowych lekcji .Mam juz... Kini Szukam towarzyszki/towarzysza (1) Witam, jestem 30-letnią aktywną, sympatyczną i kontaktową singielką z... OLA Szukam koleżanki, przyjaciółki! (30) Witam, Moje ogłoszenie jest dość nietypowe, choć widzę, że podobne... samotna w dużym mieście Szukam koleżanki :):) (6) Witajcie :) Mam niecałe 21 lat i jak to często w życiu bywa stare, dobre... Natalia szukam koleżanki z dzieckiem ok pół roczku (2) szukam młodej mamy z dzieckiem około pół roku abyśmy mogły wspólnie z... paulina z córką Poszukuję koleżanki lub koleżanek,a może przyjaciółki od serca?:) (7) Może inaczej to napiszę:) Poszukuję koleżanki/koleżanek z którymi można... Osa szukam kolezanek z Gdańska - kino imprezki wypady itp (4) Witam jak w tytule ;) cos o mnie mam 24 lata jestem z Gdańska jestem... ema Koleżanki do uczęszczania na fitness/siłownie do Good Luck Clubu :) Od zaraz ! (5) Jak w opisie :) Szukam koleżanki z którą mogłabym uczęszczać popołudniami... Kaś szukam koleżanki/przyjaciółki (1) Hej! Mam 32 lata, mieszkam w Gdyni, Wielki Kack. Mam 6 letnia córeczke.... Kasia