Szukam koleżanki (przyjaciółki) (3) Może jest jakaś koleżanka która tak samo jak ja nie ma z kim porozmawiac... skibunia77@wp.pl Jak sobie poradzic z tym problemem!? Dorosle dzieci mojego konkubenta! (25) Mam 45 lat i poznalam 58 lat starszego mezczyzne, mezczyzna ma swoje lata... karolina55 FAJNE MIEJSCE NA OGRANIZACJE 30 TKI OKOLOCE WEJHEROWA (1) JAK W TEMECIE MOZECIE COS POLECIC DLA OKOLO 35 OSÓB? huanita
Moje zycie jest do d........ (10) i tyle xxx Poznam koleżankę/kumpelę zza Trójmiasta. Puck, Władysławowo, okolice (1) Mam 27 lat, więc chętnie dziewczynę w podobnym wieku. Kobieta Jakie zabiegi przywracajace blask skórze twarzy w lecie polecacie? (4) Jakie zabiegi przywracajace blask skórze twarzy w lecie polecacie? I... inka5 Szukam przyjaciółki (1) Hej wszystkim ;) Mam na imię Wiola i ostatnio moje kontakty z przyjaciółkami... Wiola Poszukuję fajnej lub fajnych koleżanek:) (9) Hej. Widziałam wiele ogłoszeń podobnych.. Mam 21lat i z chęcią poznam... Ss echo serca u 2 latka pilnie! (8) Proszę powiedzcie gdzie można zrobić echo serca w Gdańsku, polećcie dobrego... ona12 kredyt odnawialny?? (7) ktoś korzysta z kredytu odnawialnego? jesteście zadowoleni? ;- prawnik (2) Witajcie, Poszukuję mega dobrego prwnika ds spraw majatkowych. Bardzo pilne.... Panama nowe znajomosci (2) poszukuje nowych znajomosci najlepiej z gdanska wypady do kina , plaze,... emiii Fryzjerka. (1) Poszukuję fryzjerki, która pracowała w salonie fryzjerskim "Ewa" na Pogórzu.... Magda instruktor prawka dla początkującego (6) Witam szukam ośrodka nauki jazdy dla kierowców, zależy mi na tym żeby... ona Kompanka do zrzucenia kilku kilogramów. (1) Jak w temacie poszukuje kompanki do wspólnego ćwiczenia na siłowni.... Ann Czy kupujecie niemiecką chemię? (9) Czy kupujecie niemiecką chemię lub inne artykuły? A może raczej omijacie... ciekawa_______ brwi depilacja salony gdzie??? wazne bo musze dzis (2) ja mam inne pytanie co do brwi gdziw w gdansku nie za daleko glownego... klaudia Stomatolog Redłowo (1) Szukam stomatologa w Gdyni, Redłowo i okolice. Proszę polećcie kogoś. A. szukam neurologa, gdańsk nfz (12) Witam! Poszukuję dobrego neurologa z Gdańska, Zaspy, Wrzeszcza, Brzeźno,... AgA plastikowe korki (7) od dłuższego czasu zbieram plastikowe korki na wózek inwalidzki ale nie wiem... Natalia