męskie klaty (45) Witam Panie Mam takie pytanie do was a mianowicie czy lubicie ogolone... konkrecik fashion house-dojazd do pracy (2) witam! mieszkam na kartuskiej,wiecie jak z dojazdami? basia1212 lekarz ginekolog Gdańsk (4) witam polecono mi dr.Rogoza ponoc bardzo dobry secjalista i chcialabym... emilia233
Mieszkania koło netto Ujeścisko?! Kto je buduje? (2) Czy wie ktoś jaki deweloper buduję mieszkania na ujeścisku koło netto i... agusia-gdansk Jakie ubezpieczenie radzicie? Pomocy!!! (21) Babeczki, wybieram się na wakacje i tak się zastanawiam, czy wystarczy... ZuZa Urlop w Karpaczu:-0 (2) Poszukuję domku w Karpaczu lub w jego pobliżu na okolo tydzień w lipcu. Może... mkalina UWAGA oszust matrymonialny i finansowy (14) uwaga na terenei trójmiasta i okolic porusza się oszust jego inicjaly to P.O.... slidersss sesja... Wasze sposoby na zdany egzamin (2) Za kilka dni egzamin, potem kolejny, po drodze jeszcze jakieś zaliczenie, a... pinezka wolą faceci bulchne czy szczupłe? (24) ciekawe bari Praca (7) Dziewczyny - czy któraś z Was pracuje w firmie DELPHI na Kokoszkach ????... Asiek Godny polecenia ginekolog (8) Witam. Pilnie poszukuję dobrego lekarza ginekologa do prowadzenie... Anka poszukiwane kolezanki - samotna z gdanska (2) Hej dziewczyny szukam kolezanek gdyz w wiekszosci moje maja malo czasu na... elmira Hej dziewczyny! (3) Chetnie wyskoczę dziś na drinka, oderwać się i poplotkować. Normalna ze mnie... Marina szukam kolezanki z Gdanska (2) Hej dziewczyny szukam rowniez kolezanek gdyz w wiekszosci moje maja malo... ell gdzie szukać sukienki na wesele (6) Hej nie jestem z Trójmiasta ale od niedawna studiuję w Gdyni. Za miesiąc idę... Maja poradzicie (7) czy to prawda że faceci lubią kobiety z dużymi piersiami? bari No dobra kobitki pora rozruszać to forum! To jakich lubicie facetów?? Bo ja lubię wysokich i dobrze zbudowanych..... (15) Artur Boruc jest idealny. Nie znoszę chudzielców no i niskich oczywiście.... zmora przyjaciółkach szukanych przez internet (4) witam dziewczyny co myślicie o szukaniu przyjaciółki w internecie?dla mnie to... miki Gdzie rodzić w gdańsku (6) zastanawiam się nad wyborem szpitala, gdzie będę rodzić. Możecie jakiś... agnieszkaxxx przeprowadzka do Gdanska (7) witam od października zamierzam zamieszkać w Gdańsku czy możecie mi poradzic... kasia20