prawdo mówność (4) opłaca się mówić wszystko osobom bliskim? ali kto mi pożyczy transporterek dla kotka na 1 dzień :-) ? (4) Potrzebuję transporterek dla kotka, bo muszę udać się z moją kiciusią do... Ania Prawko:) (5) Hej;) właśnie przymierzam się do kursu ale nie wiem na jaką szkołę się... loca-daga
widze ze zascianek... (6) jak zrobic ewentualna aborcje, to wszyscy wiedza, ale jak sie zabezpieczyc ,... ja Zdrada-psycholog (6) Pomóżcie, proszę..Próbuję się pozbierać po1,5 rocznym romansie mojego... Lilianna Wycena projektu gratis. (3) Witam. Posiadam zaklad stolarski zajmuję sie produkcja mebli... Piotr Jaka kobieta być powinna (9) Pytanie o idealną kobietę. Zenon JAK UPEWNIĆ SIĘ ŻE MĘŻCZYZNA JEST WIERNY? (9) ZAWSZE MNIE TO CIEKAWIŁO MIKI JAKI POWINIEN BYĆ MĘŻCZYZNA? (7) MOIM ZDANIEM POWINIEN BYĆ WIERNY,KOCHAĆ SWOJĄ PARTNERKĘ,PRAWDO MÓWNY.SĄ TACY? MIKI fryzjer (35) szukam salonu dobrej, fryzjerki z gdanska? robiaca blond nie zolte wlosy w... lady in red prezent (9) Niedługo,osiemnaste urodziny mojej chrześnicy.Mam problem z wybraniem... KOKSINA Stosunki analne - jak sie do tego zabrac? (14) Witam, Jestem 25-latka i mam pewne opory przed wspolzyciem analnym. Z... ~~ masaz (2) czesc:) jestem Ania i szukam jakiegos fajnego prezentu dla mamy z okazji... -anka- Wielka prośba do kobiet 30-40 letnich :) (3) Witam Prowadzę badanie do pracy mgr , dotyczy ono tego jak postrzegamy... studentka leczenie pijawkami (2) poszukuję opinii osób, które korzystały z Trójmiejskich gabinetów stosujących... Ula romantyczna kolacja (3) Witam, Może nie do końca dobrze wybrałem dział, ale wydaje mi się, że gdzie... Robert Witam (1) Wrozbita Maciej bardzo niegrzecznie odnosi sie do ludzi ,ktorzy nie... ZoKu Ploteczki (1) Chętne do poklikania piszcie :) gg4156022 Pa Ola Szukam koleżanki XL do odchudzania. (12) Szukam dziewczyny, która zechciałaby "podjąć wyzwanie" i odchudzać się razem... kulka hejka!!!!!!!!!! (1) Hej jestem z gdanksa mam 23 lata chetnie poznam kolezanki na piwo i disco... Mara