ANGIELSKI NAUK (1) hej! mam pytanie , którą polecacie szkołę języka angielskiego.? chodzi mi o... NOWA przekłuwanie uszu - jaki salon polecacie w okolicach centrum Gdańska (2) hej kobietki! polećcie mi proszę jakiś dobry salon kosmetyczny, w którym... Delice pedicure (1) dziewczyny gdzie na przymorzu,zaspie zrobie pedicure ładnie,dobrze i nie za... zuzika
Prawo pracy (8) Witam poszukuję najlepszego radcy prawnego z Gdańska specjalizującego się w... Laura Taniec (6) Witam, znacie jakąś szkołę tańca gdzie może się zapisać początkująca puszysta... Ania Szukam koleżanek z Gdyni 39+ (mogą być młodsze :-)) (1) Witam, poszukuję sympatycznych kobietek z Gdyni chętnych na sporadyczne... Megi wiosenne porządki - sprzedam ciuszki... (5) Witam, Sprzedam ciuszki w bardzo dobrym stanie… •... Katarzyna samotnośc to takie okrutne uczucie:( (30) Od pewnego czasu czuje się bardzo samotna coraz bardziej mi to dokucza można... ona samotna Szukam koleżanki (24-29lat) (8) Szukam koleżanki, lubiącej sport (biegi, rower, rolki), zakupy, pogaduchy, ma... Marlena Zibi z Gdańska (1) Szukam kontaktu ze Zbyszkiem pracującym w TP,jako informatyk... MM POSZUKUJE KOLEŻANKI NA WYPAD NA RORKI PISAĆ (1) WITAM MAM NA IMIĘ PAULINA SZUKAM KOLEŻANKI KTÓRA WYBRAŁA BY SIĘ ZEMNĄ NA... kicia20 SZUKAM PRZYJACIÓŁKI (1) Cześć, mam 29 lat, mieszkam na Fikakowie. Jestem kolejną osobą, która jak się... ikassia Autem do Anglii (27) Wybieramy się z mężem do UK w wakacje z naszymi córeczkami. Podpowiedzcie,... mama Ginekolodzy na Jagielońskiej. (1) Jacy lekarze tam pracują? Jakie terminy? Oczywiście oprócz dr Zinkiewicza... Nata znudzona mama pozna pokrewną duszę (1) Cześć. Mam na imię Joanna i z tego co widać należe do grona młodych mam... Joanna pomoc w pomysle na biznas :) (7) Czesc wszystkim, wiem ze juz sporo bylo takich tematow ale licze na to ze... maciejka123 potrzebne opinie (3) Witam,przeprowadzam ankiete wsród mam i nie tylko,na temat ich potrzeb robiąc... mamuśka Fitness dla młodych mam (3) Witam. Od niedawna mieszkam w trójmiescie i od niedawna jestem mamą, teraz... lola Kto na siłownię ? :) (1) Troszkę się ostatnio zasiedziałam i chciałabym to zmienić. Wybieram się na... tina aerobik , step - chylonia i okolice (3) hej! czy wiecie może gdzie na chylonii lub w okolicach odbywają się... Dodo